Feilur OK

LG 55 4K-UHD Tv OLED55G16LA.AEU

LG 55 4K-UHD Tv OLED55G16LA.AEU
Vørunummar: 300086

Availability: Á goymslu

Det ultraslanke 55" G1 4K OLED TV OLED55G16LA præsenterer næste generation af OLED for at vise lysere, mere præcist indhold med flotte effekter, understøttet af AI-teknologier og klar, rummelig lyd, så film og spil skiller sig ud.

  • 55" Self-lit OLED evo Smart TV
  • α9 Gen4 AI Processor 4K
  • Dolby Vision IQ og Dolby Atmos
Lýsing

Smálutir

55" G1 4K OLED TV OLED55G16LA er et kunstværk på din væg. Den inkluderede væg-mount placerer TVet perfekt på væggen. TVet har en next generation OLED evo-skærm og selvoplyste pixels, så TVet viser en millard rige farver for at sikre levende indhold og høj kontrast i film, spil og serier. Dolby Atmos med Ai Sound Pro trækker dig ind i handlingen.

OLED evo
OLED (Organic Light Emitting Diodes) er en teknologi, der bruger organiske semikonduktorer til at skabe tynde, lysudsendende skærme uden behov for bagoplysning. Next generation OLED evo skærmen inkluderer et ekstra lag og et stærkere udsendende materiale for at sikre klarere billeder end nogensinde før.

α9 Gen4 AI Processor 4K
Med α9 Gen4 AI Processor 4K, hjernen i dette TV, raffineres indholdet automatisk for at sikre klarere, smidigere og mere dynamisk output. Med AI Picture Pro, AI Sound Pro og AI Upscaling kan processoren analysere millioner af stykker indhold, lære fra det og automatisk opskalere samt forbedre indholdet på skærmen.

Filmmaker Mode
Få en biografagtig oplevelse derhjemme med Filmmaker Mode, der automatisk justerer billedet og processorindstillingerne for at give en livagtig oplevelse.

4K Cinema HDR
Cinema HDR-teknologien med Dolby Vision AI betyder at TVet understøtter adskillige HDR-formater, så som HDR10, Dolby Vision, Technicolor og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser en Blu-ray eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen ved at opskalere eksisterende indhold på en måde, som får det til at føles levende.

Dolby billede og lyd
Nyd hjemmebiografoplevelsen med Dolby Vision og Dolby Atmos. Dolby Vision sikrer livagtige farver, som bringer indholdet til live, og Dolby Atmos skaber lydoutput, der føles omfavnende.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionerende måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alt dit foretrukne indhold, TV, film, sport og musiktjenester. Hvad end du ønsker at se, finde, starte eller spille, kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i tankerne.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligens teknologi, som forbinder smart home apparater for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT (Internet of things) forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner. De integrerede stemmeassistenter som Google Assistant og Alexa gør det muligt at styre dit TV samt andre smart home-enheder med stemmen.

OLED Gaming
G1 serien er en ideel løsning til gaming på en stor skærm. LG samarbejder med NVIDIA og AMD for at gøre dette TV NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync Premium certificeret. Oplev HDR-grafik med pixel-perfekt 4K kvalitet, mindre lag, høje opdateringshastigheder og smidigt, responsivt gameplay.

Magic Remote
Betjen TVet og Smart TV-brugerfladen på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyrobaseret fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene dette LG TV med enkle håndbevægelser. Magic Remote er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan gennemgå hjemmesider. Du kan også nemt benytte Magic Remote til eksterne enheder.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)