Feilur OK

LG 65" 8K/LED/65NANO95

LG 65" 8K/LED/65NANO95
Vørunummar: 153722

Availability: Á goymslu

Åbn op til en verden af 8K billedkvalitet og en biografagtig oplevelse med LG 65" 8K NanoCell TV 65NAN956 og dets fremragende visuelle kvalitet understøttet af AI teknologier og klar, rummelig lyd, der får film, serier og spil til at skille sig ud.

  • 65" LED Smart TV,Full Array Dimming
  • α9 Gen 3 AI Processor 8K
  • WebOS, ThinQ AI, Magic Remote
Lýsing

Smálutir

LG 65" NANO95 NanoCell TV 65NANO956 med 8K har også Full Array Local Dimming, så det leverer aktive pixels leverer naturlige farver, høj kontrast og dybe sorte toner. TVet bringer indhold til live med livagtige farver i LGs Filmmaker Mode. Nyd film, stream serier, se online videoer, prøv spil eller kommunikér med andre LG smart ennheder via ThinQ AI. Dolby Atmos med AI Sound Pro trækker dig ind i handlingen - den præcise lyd kommer imod dig fra enhver retning.

Nano Cell Technology
Selv fra en bred sofa eller med mange gæster kan alle nyde høj farvekvalitet på dette LG TV. Nano Cell-teknologien leverer mere præcis og konsekvent farvekvalitet, selv når du ser den fra brede betragtningsvinkler, fordi nano-celler blandes for at skabe mere realistiske farver.

α9 Gen 3 AI Intelligent Processor 8K
Designet til 8K. Alt du ser og bliver klarere, smidigere og mere dynamisk takket være LGs Alpha-9 Gen 3 AI Processor 8K, der har AI Picture Pro, AI Sound Pro og AI 4K Upscaling. AI algoritmen analyserer millioner af stykker indhold, lærer fra dem og forbedrer indhold på skærmen.

Real 8K Ultra HD opløsning med 8K Upscaling
Følg med til det næste trin i video og TV med høj opløsning. 8K ultrahøj definition (7680x4320) 4-dobler antallet af pixels, ligesom 4K gjorde det for 1080p. Resulttet er en endnu skarpere og mere dynamisk TV oplevelse.

Cinema HDR
Cinema HDR teknologien med Dolby Vision betyder at TVet understøtter adskillige HDR formater, så som HDR10, Dolby Vision, Technicolor og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser en Blu-ray eller streamer medier. HDR effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen, ved at opskalere eksisterende indhold på en måde, som får det til at føles så levende, at det kunne træde ud af skærmen.

Full Array Local Dimming
Ved individuelt at analysere hver eneste lille område på skærmen screen, vil alle film eller serier blive vist i de bedste farver, lys, skarphed og skyggedetaljer.

Dolby Atmos
Den sofistikerede Dolby Atmos teknologi bruger TVets højttalersystem i 40Watt 2.2 kanalopsætning for at sikre rummelig lyd, hvor lyden opfattes fra dens naturlige position – fra den blødeste hvisken til det højeste boom.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionerende måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alt dit foretrukne indhold, TV, film, sport og musiktjenester. Hvad end du ønsker at se, finde, starte eller spille, kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i tankerne.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligens teknologi, som forbinder smart home apparater for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT (Internet of things) forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner. De integrerede stemmeassistenter som Google Assistant og Alexa gør det muligt at styre dit TV og andre smart home-enheder med stemmen.

Bygget til gaming
NANO90 er en ideel løsning til gaming på en stor skærm, for den har teknologi om NVidia G-SYNC og FreeSync, der sikrer mindre lagging, høje opdateringshastigheder og responsivt gameplay.

Magic Remote
Betjen TVet og Smart TV brugerfladen på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyrobaseret fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene dette LG TV med enkle håndbevægelser. Magic Remote er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan gennemgå hjemmesider. Du kan også nemt benytte Magic Remote til eksterne enheder.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)