Feilur OK

LG 65" 4K/OLED/65BX

LG 65" 4K/OLED/65BX
Vørunummar: 218060

Availability: Á goymslu

Nyd en biografagtig oplevelse på dette LG 65" 4K OLED TV OLED65BX, der leverer klar, fyldig lyd og flot visuel kvalitet med selvoplyste pixels for ekstra farvedybde understøttet af AI-teknologier. Film og spil skiller sig ud på dette TV.
  • 65" selvoplyst OLED Smart TV
  • α7 Gen3 Intelligent Processor 4K
  • WebOS, ThinQ AI, G-Sync
Lýsing

Smálutir

Lys op i stuen med de flotte billeder på dette LG 65" BX 4K OLED TV OLED65BX, der bruger uafhængigt selvpoplyste pixels til at vise milliardvis af rige farver. Dolby Atmos med AI Sound trækker dig ind i handlingen med lyd, der føles som om den kommer fra alle retninger. Takket være LGs Filmmaker Mode kan du se indhold som det var tiltænkt at det skulle opleves. Nyd film, stream serier, se videoer onlin, kast dig ud i spil eller kommunikér med andre LG smart-enheder via ThinQ AI eller andre stemmeasssistenter.

OLED
OLED (Organic Light Emitting Diodes) er en teknologi, der bruger organiske semikonduktorer til at skabe tynde, lysudsendende skærme. Når elektrisk strøm tilføres, sendes et klart lys ud. Fordi OLED-skærmen kan udsende lys, behøver den intet baglys. Det resulterer i en slankere, mere fleksibel skærm, der er mere energieffektiv end LCD-skærme (der kræver hvidt baglys).

α7 Gen3 Intelligent Processor 4K
Denne innovative AI-processor med ekstremt kort input-forsinkelse analyserer millioner af stykker video- og lydindhold, genkender det og aflæser rummet, det er placeret i. Derefter bruges algoritmer, der automatisk opskalerer og forbedrer pixel-præcision i alt skærmindhold til native 4K opløsning. Den understøtter også forskellige HDR-formater som Dolby Vision IQ, HDR 10 Pro og HLG.

4K Ultra HD-opløsning
TVets 4K Ultra HD-opløsning åbner en helt ny verden af oplevelser. Nyd 4 gange så mange pixels (3840 x 2160) i forhold til Full HD (1920 x 1080). Du kan opleve fremragende billedskarphed og kontrast samt præcis farvegengivelse. Få det bedste ud af dit TV med UHD-opskalering. UHD-opskalering sikrer, at du kan nyde Full HD eller HD Ready indhold i en bedre kvalitet.

4K Cinema HDR
HDR-teknologien med Dolby Vision sikrer, at dette TV understøtter adskillige HDR-formater, såsom HDR10, Dolby Vision og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser Blu-ray eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen i opskaleret indhold, så det bliver mere livagtigt.

Dolby billede og lyd
Nyd hjemmebiografoplevelsen med Dolby Vision IQ og Dolby Atmos. Dolby Vision IQ sikrer livagtige farver, som bringer indholdet til live, og Dolby Atmos skaber lydoutput, der føles omfavnende.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionerende måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alle dine foretrukne indhold, TV, film, sport og musiktjenester. Hvad end du ønsker at se, finde, starte eller spille, kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i tankerne.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligens teknologi, som forbinder smart home apparater for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT (Internet of things) forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner. De integrerede stemmeassistenter som Google Assistant og Alexa gør det muligt at styre dit TV og andre smart home-enheder med stemmen.

Bygget til gaming
BX serien er en ideel løsning til gaming på en stor skærm, for den har teknologi om NVidia G-SYNC og FreeSync, der sikrer mindre lagging, høje opdateringshastigheder og responsivt gameplay.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)