Feilur OK

LG 65" 4K/OLED/65B9S

LG 65" 4K/OLED/65B9S
Vørunummar: 153729

Availability: Á goymslu

Nyd et skarpt og detaljeret billede samt krystalklar lyd med dette slanke LG 65" 4K OLED-TV B9 OLED65B9S. TV’et er udstyret med Deep Learning AI Picture og AI Brightness, som giver en unik billedkvalitet. OLED Surround giver et skarpt lydbillede.

  • 65" OLED Smart-TV
  • 2. Gen. α7 Processor, ThinQ AI
  • Dolby Atmos, Dolby Vision
Lýsing

Smálutir

Forvandl din stue til din egen private biograf med dette LG 65" 4K OLED-TV B9 OLED65B9S, som er udstyret med True Color Accuracy Pro og 4K Cinema HDR, som leverer farver så livagtige, at det bliver en helt ny TV-oplevelse. Det minimalistiske Cinema Screen-design har tynde rammer og en formet stander, som sender højttalerlyden direkte imod dig, så du trækkes ind midt i handlingen i din film, dit spil eller den sportskamp, du ser.

OLED
OLED (Organic Light Emitting Diodes) er en teknologi, som anvender organiske halvledere til at skabe meget tynde lydpaneler. Når dioderne tilsættes strøm, udsendes et klart lys. Fordi OLED-panelet udsender lys, kræver TV’et ikke bagbelysning. Resultatet er en slankere og mere fleksibel skærm, som er mere energieffektiv end LCD-skærme, som kræver hvid bagbelysning.

4K Ultra HD-opløsning
TVets 4K Ultra HD-opløsning åbner en helt ny verden af oplevelser. Nyd 4 gange så mange pixels (3840 x 2160) i forhold til Full HD (1920 x 1080). Du kan opleve fremragende billedskarphed og kontrast samt præcis farvegengivelse. Få det bedste ud af dit TV med UHD-opskalering. UHD-opskalering sikrer, at du kan nyde Full HD eller HD Ready indhold i en bedre kvalitet.

4K Cinema HDR
Cinema HDR-teknologien med Dolby Vision betyder, at TV’et understøtter flere forskellige HDR-formater såsom HDR10, Dolby vision, Technicolor og HLG, hvilket resulterer i, at TV’et kan vise over en milliard livagtige farver, uanset om du ser BluRay eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen ved at opskalere eksisterende indhold, så billedet bliver så livagtigt, at det ser ud til at træde ud ad skærmen.

2. generations Alpha-7 Intelligent processor
Den innovative 2. Generations Alpha-7 Intelligent processor skaber en veritabel biografoplevelse med fremragende billeddybde, skarphed og livagtige farver. TV’et er desuden udstyret med en Deep Learning AI, som analyserer indholdet og opskalerer og forbedrer indhold. Den forbedrer desuden lyden ved at ændre flad stereolyd til virtuel surround sound. Med dette TV får du virkelig smæk for skillingen.

Biograflyd
TV’et er udstyret med Dolby Vision HDR og objektbaseret tredimensionel Dolby Atmos-lyd såvel som Dolby Surround og OLED Surround, som giver en følelse af, at lyden kommer fra alle retninger, så du bliver placeret midt i handlingen.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionær måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alle dine foretrukne catch-up TV, film-, sports- og musiktjenester. Hvad end du øsnker at se, finde, starte eller spille kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i mente.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligensteknologi, som forbinder smart home-apparater, for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT-forbindelser (Internet of things), Deep Learning Image og lydbehandling samt adskillige andre funktioner.

Magic Remote
Betjen TV’et og Smart TV-brugerfladen på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyrobaseret fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene dette LG TV med enkle håndbevægelser. Magic Remote er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan gennemgå hjemmesider. Du kan også nemt benytte Magic Remote til eksterne enheder.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)