Feilur OK

LG 65" 4K/LED/65UN8100

LG 65" 4K/LED/65UN8100
Vørunummar: 153731

Availability: Á goymslu

Dette LG 65" UN81 4K UHD Smart-TV 65UN8100 er skabt til underholdning med Ultra Surround-sound og levende farver med dybe sorte nuancer og høj kontrast via Filmmaker-tilstanden. TV’et er forsynet med en effektiv Quad Core Processor 4K og ThinQ AI.
  • 65" LED Smart-TV, IPS 4K
  • Quad Core Processor 4K
  • webOS, ThinQ AI, Magic Remote
Lýsing

Smálutir

Uanset om det handler om film, sport, streaming af serier eller spil leverer dette LG 65" UN81 4K UHD Smart-TV 65UN8100 varen med brede betragtningsvinkler, så du altid får et knivskarpt billede, uanset hvor du sidder i forhold til skærmen. Med Filmmaker-tilstanden kan du nyde dine film og serier sådan, som det er tiltænkt. TV’et leverer dog ikke kun fremragende billed- og lydkvalitet med levende farver: Du får også mulighed for at træde ind i den virtuelle verden takket være webOS, og TV’et kan endda kommunikere med dine andre smart home-enheder via ThinQ AI’en.

Quad-core processor 4K
Nyd lynhurtig multitasking og alle Smart TV-applikationer med en ny generations quad-core processor, der opskalerer indhold til 4K. Perfekt til sport og spil.

4K Ultra HD-opløsning
TVets 4K Ultra HD-opløsning åbner en helt ny verden af oplevelser. Nyd 4 gange så mange pixels (3840 x 2160) i forhold til Full HD (1920 x 1080). Du kan opleve fremragende billedskarphed og kontrast samt præcis farvegengivelse. Få det bedste ud af dit TV med UHD-opskalering. LG s unikke IPS-panel sikrer en skarp skærm, uanset hvor du sidder i forhold tl TV et.

Active HDR
Takket være Active HDR-teknologien understøtter TV’et flere forskellige HDR-formater såsom HDR10 og HLG, hvilket resulterer i, at TV’et kan vise over en milliard livagtige farver, uanset om du ser BluRay eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen ved at opskalere eksisterende indhold, så billedet bliver så livagtigt, at det ser ud til at træde ud ad skærmen.

ULTRA Surround
TV’et leverer en optimal kombination af fremragende billedkvalitet og lyd, som giver en helt ny måde at opleve et TV på.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionær måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alle dine foretrukne catch-up TV, film-, sports- og musiktjenester. Hvad end du øsnker at se, finde, starte eller spille, kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i mente.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligensteknologi, som forbinder smart home-apparater, for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT-forbindelser (Internet of things), Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner.

Magic Remote
Betjen TVet og Smart TV-brugerfladen på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyrobaseret fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene dette LG TV med enkle håndbevægelser. Magic Remote er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan gennemgå hjemmesider. Du kan også nemt benytte Magic Remote til eksterne enheder.

Placering
Leder du efter det perfekte sted at placere dit TV? Vi har et bredt udvalg af vægbeslag, standere og andre smarte løsninger til placering af dit nye TV.

Kabler og tilbehør
Planlægger du at forbinde dit nye TV til en streaming-enhed, en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller, en DVD-afspiller, eller en anden enhed? Find streamingenheder, kabler, adaptere og meget andet tilbehør i vores brede udvalg. Brug den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse ud af dit TV.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)