Feilur OK

LG 65" 4K/LED/65UM7510

FYRR PRÍSUR 10999
LG 65" 4K/LED/65UM7510
Vørunummar: 24378

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

8.499
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Fordyb dig i indholdet med LG 65" 4K UHD Smart TV 65UM7510 der leverer superb 4K UHD billedkvalitet, lyse farver og dybe kontraster for at opnår et detaljeniveau, der skinner lige meget fra alle synsvinkler.

  • 65" LED Smart TV, IPS 4K panel
  • 4K Active HDR, DTS: Virtual X
  • WebOS med ThinQ AI, stemmebetjening
Lýsing

Smálutir

Dette moderne og elegante LG 65" 4K UHD Smart TV 65UM7510 med slanke kanter trækker dig ind i handlingen med sit lyse, skarpe billede, virtuelle lyd og 4K-opskalering, så du kan nyde en film, streame din yndlingsserie eller se online videoer. Træd in i den virtuelle verden takket være WebOS og kommuniker med de andre ThinQ AI produkter, som du allerede ejer eller planlægger at eje.

Active HDR
Active HDR-teknologi med Dolby Vision betyder at TV’et understøtter adskillige HDR-formater, som f.eks. HDR10, Dolby Vision og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser Blu-ray eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelse ved at opskalere eksisterende indhold, så billedet føles som om det er på vej ud af skærmen.

IPS-skærm
Den udvidede farveskala på TVets IPS-skærm får billed- og videoindhold til at føles livagtigt. Og uanset hvordan du sidder i forhold til skærmen kan du nyde den høje kvalitet. Skærmen har en opløsning, der er 4 gange højere end Full HD, hvilket sikrer uforstyrret billedkvalitet.

True Color Accuracy
UM75-serien har True Color Accuracy. Denne teknologi gengiver præcise farvetoner og nuancer i skarpere, rigere og mere realistiske farver. Sammen med den kraftfulde quad-core processor justerer Advanced Color Enhancer dynamisk farverne og kontrasten, uanset hvor mørkt eller lyst billedet er. Resultatet er levende farver og dybe detaljer.

DTS: Virtual X lyd:
LG TV er de første i verden, der har en DTS: Virtual X premium lydefterbehandlingsløsning, som skaber surroundsound og virtuel højde, der giver dig en biografagtig oplevelse derhjemme – uden at der er brug for ekstra højttalere.

WebOS Smart TV
Nyd dit LG Smart TV med opgraderet WebOS Smart TV, der integrerer indhold fra dine eksterne enheder med forskellige streamingtjenester. Udforsk mere smart indhold med Zoom eller Link og få information om det program, du ser. Nyd din yndlingsstreamingtjeneste, såsom Netflix eller Amazon, på få sekunder ved blot at trykke på en knap. Desuden kan du nu tilslutte et WebOS Smart TV til en VR-computer og se 360-graders VR-indhold på dit TV.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligens teknologi, som forbinder smart home apparater for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT (Internet of Things) forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner.

Quad-core processor
Nyd at multitasking og alle Smart TV-applikationer er lynhurtige med den nye generation Quad-core processor. Perfekt til sport og spil.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806098425006
Dømingar
0 Døming(ar)