Feilur OK

LG 65" 4K/LED/65UM7000

LG 65" 4K/LED/65UM7000
Vørunummar: 53857

Availability: Á goymslu

Med et LG 65" 4K UHD Smart TV 65UM7000 kan du nyde levende farver i fremragende 4K UHD kvalitet. Det har ThingQ AI teknologi, fejlfri lyd og en lynhurtig quad core processor, der også opskalerer billeder med lavopløsning til at være tættere på 4K.

  • 65" LED Smart TV, 4K IPS-skærm
  • True Color Accuracy
  • ThinQ AI, UM70 serien
Lýsing

Smálutir

Dette LG 65" 4K UHD Smart TV 65UM7000 åbner døren til en helt ny æra af hjemmeunderholdning. Det leverer ikke kun superb video- og lydkvalitet med livlige farver, men giver dig også chancen for at nemmere at kunne træde ind i den virtuelle verden takket være WebOS, og kommunikerer med de andre ThinQ AI produkter, som du har, eller forventer at købe.

IPS-skærm:
Den udvidede farveskala på TV’ets IPS 4K-skærm får billed- og videoindhold til at føles livagtigt. Og uanset hvordan du sidder i forhold til skærmen kan du nyde den høje kvalitet. IPS 4K-skærmen har en opløsning, der er 4 gange højere end Full HD, og skærmen sikrer uforstyrret billedkvalitet.

True Color Accuracy
UM70-serien har True Color Accuracy. Denne teknologi gengiver præcise farvetoner og nuancer i skarpere, rigere og mere realistiske farver. Sammen med den kraftfulde quad-core processor justerer Advanced Color Enhancer dynamisk farverne og kontrasten, uanset hvor mørkt eller lyst billedet er. Resultatet er levende farver og dybe detaljer.

4K UHD-opløsning:
Oplev din underholdning i 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160), som er fire gange højere end Full HD-opløsning (1920 x 1080). Åbn døren til en helt ny verden af kvalitet i din underholdning og få alle detaljer leveret med den bedste skarphed, præcision og klarhed. LGs unikke IPS-skærm sikrer perfekt klarhed, uanset hvordan du sidder i forhold til skærmen.

Aktiv HDR:
Aktiv HDR-teknologi med Dolby Vision sikrer, at dette TV understøtter adskillige HDR-formater, såsom HDR10, Dolby Vision og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser Blu-ray eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen i opskaleret indhold, så det bliver mere livagtigt.

DTS:X lyd:
LG TV er de første i verden, der har en DTS:X premium lydefterbehandlingsløsning, som skaber surroundsound og virtuel højde, der giver dig en biografagtig oplevelse derhjemme – uden at der er brug for ekstra højttalere.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionær måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alle dine foretrukne catch-up TV, film-, sports- og musiktjenester. Hvad end du ønsker at se, finde, starte eller spille kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i mente.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligens teknologi, som forbinder smart home apparater for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT (Internet of Things) forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner.

Placering
Leder du efter det perfekte sted at placere dit TV? Vi har et bredt udvalg af vægbeslag, standere og andre smarte løsninger til placering af dit nye TV.

Kabler og tilbehør
Planlægger du at forbinde dit nye TV til en streaming-enhed, en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller, en DVD-afspiller, eller en anden enhed? Find streamingenheder, kabler, adaptere og meget andet tilbehør i vores brede udvalg. Brug den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse ud af dit TV.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806098568703
Dømingar
0 Døming(ar)