Feilur OK

LG 65" 4K/LED/65UM7050

LG 65" 4K/LED/65UM7050
Vørunummar: 179269

Availability: Á goymslu

Dette LG 65" UM7050 4K UHD Smart-TV 65UM7050 leverer livagtige farver i fremragende 4K UHD-kvalitet. Det er desuden udstyret med ThinQ kunstig intelligens, stor lyd og en hurtig quad core-processor, der opskalerer alt til 4K-kvalitet.

  • 65" LED Smart-TV, 4K IPS-skærm
  • 4K Active HDR, True Color Accuracy
  • ThinQ AI, Ultra Surround-sound
Lýsing

Smálutir

Dette LG 65" UM7050 4K UHD Smart-TV 65UM7050 er midtpunktet i det moderne hjem. Det leverer ikke kun fremragende lyd- og billedkvalitet med levende farver, men med webOS kan du også udnytte den virtuelle verden og kommunikere med dine andre produkter, der er kompatible med ThinQ. Takket være TV’ets Filmmaker-tilstand, kan du nyde serier og film sådan, som det er meningen.

Quad-core processor
Nyd lynhurtig multitasking og alle Smart TV-applikationer med en lynhurtig quad-core processor, der opskalerer alt indhold til 4K-kvalitet. Perfekt til sport og spil.

IPS 4K-skærm
Den udvidede farveskala på TV’ets IPS 4K-skærm får billed- og videoindhold til at føles livagtigt. Og uanset hvordan du sidder i forhold til skærmen, kan du nyde den høje kvalitet. IPS 4K-skærmen har en opløsning, der er 4 gange højere end Full HD, og skærmen sikrer uforstyrret billedkvalitet.

True Color Accuracy
UM7050-serien har True Color Accuracy. Denne teknologi gengiver præcise farvetoner og nuancer i skarpere, rigere og mere realistiske farver. Sammen med den kraftfulde quad-core processor justerer Advanced Color Enhancer dynamisk farverne og kontrasten, uanset hvor mørkt eller lyst billedet er. Resultatet er levende farver og dybe detaljer.

4K Ultra HD-opløsning
TVets 4K Ultra HD-opløsning åbner en helt ny verden af oplevelser. Nyd 4 gange så mange pixels (3840 x 2160) i forhold til Full HD (1920 x 1080). Du kan opleve fremragende billedskarphed og kontrast samt præcis farvegengivelse. LG’s unikke IPS-skærm sikrer perfekt billedskarphed, uanset hvor du sidder i forhold til billedet.

Active HDR
Takket være Active HDR-teknologien understøtter TV’et flere forskellige HDR-formater såsom HDR10, Dolby Vision og HLG, hvilket resulterer i, at TV’et kan vise over en milliard livagtige farver, uanset om du ser BluRay eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen ved at opskalere eksisterende indhold, så billedet bliver så livagtigt, at det ser ud til at træde ud ad skærmen.

Smart-TV med webOS
nyd dit TV på en revolutionær måde. Dette smart-TV baseret på webOS er simpelt og intuitivt at bruge, og samler alle dine yndlingsfilm, serier, sport og musiktjenester i én enhed. Uanset hvad du har lyst til at se, høre eller spille, kan du let gøre det hele via webOS, da det effektive og brugervenlige smart-TV er designet med dig i tankerne.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligens teknologi, som forbinder smart home apparater for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT (Internet of things) forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner.

Placering
Leder du efter det perfekte sted at placere dit TV? Vi har et bredt udvalg af vægbeslag, standere og andre smarte løsninger til placering af dit nye TV.

Kabler og tilbehør
Planlægger du at forbinde dit nye TV til en streaming-enhed, en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller, en DVD-afspiller, eller en anden enhed? Find streamingenheder, kabler, adaptere og meget andet tilbehør i vores brede udvalg. Brug den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse ud af dit TV.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)