Feilur OK

LG 55" 4K/OLED/55C9

LG 55" 4K/OLED/55C9
Vørunummar: 24385

Availability: Á goymslu

Den cinematiske hjemmeoplevelse har aldrig før været tættere på end med LG 55" 4K UHD OLED Smart TV C9 OLED55C9. Den betagende visuelle kvalitet er understøttet af krystalklar, rumlig Dolby Atmos lyd, som får filmen og gaming til at skille sig ud.

  • 55" OLED Smart TV, Perfect Black
  • 4K Cinema HDR, Dolby Atmos
  • 2. Gen α9 Processor
Lýsing

Smálutir


LG 55" 4K UHD OLED TV C9 OLED55C9LG 55" 4K UHD OLED TV C9 OLED55C9LG 55" 4K UHD OLED TV C9 OLED55C9LG 55" 4K UHD OLED TV C9 OLED55C9

 

 

Forvandl din stue til en privat biograf med LG 55" 4K UHD OLED Smart TV C9 OLED55C9 og lad Perfect Colour på Perfect Black med Infinite Contrast skinne igennem. Det minimalistiske Cinema Screen design har minimale kanter og en skulptureret stander, formet til at reflektere lyden fra højttaleren hen mod dig, og trækker dig derved ind i midten af handlingen af enhver film, sportskamp og spil.

OLED
OLED (Organic Light Emitting Diodes) er en teknologi, der bruger organiske semikonduktorer til at skabe tynde, lysudsendende skærme. Når elektrisk strøm tilføres, sendes et klart lys ud. Fordi OLED-skærmen kan udsende lys, behøver den intet baglys. Det resulterer i en slankere, mere fleksibel skærm, der er mere energieffektiv end LCD-skærme (der kræver hvidt baglys).

4K UHD-opløsning
Oplev din underholdning i 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160), som er fire gange højere end Full HD-opløsning (1920 x 1080). Åbn døren til en helt ny verden af kvalitet i din underholdning og få alle detaljer leveret med den bedste skarphed, præcision og klarhed. LGs unikke IPS-skærm sikrer perfekt klarhed, uanset hvordan du sidder i forhold til skærmen.

4K Cinema HDR
Cinema HDR teknologien med Dolby Vision betyder at TVet understøtter adskillige HDR formater, så som HDR10, Dolby Vision, Technicolor og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser en Blu-ray eller streamer medier. HDR effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen, ved at opskalere eksisterende indhold på en måde, som får det til at føles så levende, at det kunne træde ud af skærmen.

Dolby Atmos
Den sofistikerede Dolby Atmos teknologi benytter TVets højttalersystem i en 2+2 kanalkonfiguration for at levere ægte rumlig lyd og hvert eneste lyd-cue opfattes i sin naturlige position – fra den laveste hvisken til det højeste brag.

2. Gen Alpha-9 Intelligent processor
Den innovative Alpha-9 Intelligent processor kan levere op til 120 fps billedhastighed i HDR, hvilket sikrer at selv de dynamiske scener gengives med pixel præcision. Den 2. generation introducerer Deep Learning AI, som analyserer millionvis af indhold, lærer fra det og benytter en algoritme, der automatisk opskalerer og forbedrer pixelpræcisionen for alt indhold på skærmen.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionær måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alle dine foretrukne catch-up TV, film-, sports- og musiktjenester. Hvad end du øsnker at se, finde, starte eller spille kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i mente.

Bygget til gaming
C9 serien er en ideel løsning til gaming på en stor skærm. 4K HDR Gaming leverer et cinematisk billede med et højt kontrast- og detaljeniveau. Lav 13ms input lag, Variable Refresh Rate og Auto Low Latency Mode sikrer at hardwaren er optimeret til enhver gaming opgave du stiller dig selv i.

Magic Remote
Betjen TVet og Smart TV brugerfladen på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyrobaseret fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene dette LG TV med enkle håndbevægelser. Magic Remote er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan gennemgå hjemmesider. Du kan også nemt benytte Magic Remote til eksterne enheder.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligens teknologi, som forbinder smart home apparater for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT (Internet of things) forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806098385676
Dømingar
0 Døming(ar)