Feilur OK

LG 55" 4K/LED/55UM7100

LG 55" 4K/LED/55UM7100
Vørunummar: 24392

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

3.799
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Nyd virkelighedstro farver i vidunderlig 4K UHD kvalitet med LG 55" 4K UHD Smart TV 55UM7100, som benytter ThingQ AI teknologi, har fejlfri lyd og og en quad core processor, der opskalerer selv billeder i lav opløsning til tæt på 4K.

  • 55" LED Smart TV, 4K IPS skærm
  • True Color Accuracy
  • ThinQ AI, UM71-serien
Lýsing

Smálutir

Træd ind i en nye æra af det moderne hjem med LG 55" 4K UHD Smart TV 55UM7100 i centrum. Det leverer ikke bare superb video og lydkvalitet med levende farver, som samtidig giver dig chancen for at træde ind i den virtuelle verden takket være webOS, og kan kommunikere med dine andre ThinQ AI produkter, som du ejer eller vil eje.

IPS-skærm
Den udvidede farveskala på TVets IPS-skærm får billed- og videoindhold til at føles livagtigt. Og uanset hvordan du sidder i forhold til skærmen kan du nyde den høje kvalitet. Skærmen har en opløsning, der er 4 gange højere end Full HD, hvilket sikrer uforstyrret billedkvalitet.

True Color Accuracy
UM71 serien benytter True Color Accuracy-teknologien, som viser de nøjagtige farvetoner og nuancer i skarpere, rigere og mere realistiske farver. Samtidig justerer Advanced Color Enhancer, i kombination med den kraftfulde quad-core processor, dynamisk farven og kontrasten, uanset hvor mørkt eller lyst billedet er. Resultatet er levende farver og dybe detaljer, der giver en unik oplevelse.

4K UHD-opløsning
Oplev din underholdning i 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160), som er fire gange højere end Full HD-opløsning (1920 x 1080). Åbn døren til en helt ny verden af kvalitet i din underholdning og få alle detaljer leveret med den bedste skarphed, præcision og klarhed. LGs unikke IPS-skærm sikrer perfekt klarhed, uanset hvordan du sidder i forhold til skærmen.

Active HDR
Active HDR teknologi med Dolby Vision betyder at TVet understøtter adskillige HDR formater, som f.eks. HDR10, Dolby Vision og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser en Blu-ray eller streamer medier. HDR effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen, ved atopskalereeksisterende indhold på en måde, som får det til at føles så levende, at det kunne træde ud af skærmen

DTS:Xlyd
LG fjernsynet benytter DTS:Xpremiumlydefterbehandlingsløsning, som skaber surroundsound og virtuel højde, der giver dig en biografagtig oplevelse derhjemme – uden at der er brug for ekstra højttalere.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionær måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alle dine foretrukne catch-up TV, film-, sports- og musiktjenester. Hvad end du øsnker at se, finde, starte eller spille kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i mente.

Magic Remote
Betjen TVet og Smart TV brugerfladen på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyrobaseret fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene dette LG TV med enkle håndbevægelser. Magic Remote er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan gennemgå hjemmesider. Du kan også nemt benytte Magic Remote til eksterne enheder.

Placering
Leder du efter det perfekte sted at placere dit TV? Vi har et bredt udvalg af vægbeslag, standere og andre smarte løsninger til placering af dit nye TV.

Kabler og tilbehør
Planlægger du at forbinde dit nye TV til en streaming-enhed, en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller, en DVD-afspiller, eller en anden enhed? Find streamingenheder, kabler, adaptere og meget andet tilbehør i vores brede udvalg. Brug den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse ud af dit TV.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)