Feilur OK

LG 55" 4K/LED/55SM8600

FYRR PRÍSUR 9999
LG 55" 4K/LED/55SM8600
Vørunummar: 24417

Availability: Á goymslu

LG NanoCell 55" - 55SM8600 leverer en ægte cinematisk oplevelse i dit hjem med 4K Cinema HDR, Dolby Vision og den kraftfulde α7 Gen2 Intelligent Processor, som opskalerer alt indhold og forbedrer både farver og skarphed.


 

 • 55" LED Smart TV, 4K IPS NanoCell
 • α7 Gen2 Intelligent Processor
 • Dolby Atmos, SM86 serien
Lýsing

Smálutir

Mere information

 • LG NanoCell 55" - 55SM8600
 • LG NanoCell 55" - 55SM8600
 • LG NanoCell 55" - 55SM8600
 • LG NanoCell 55" - 55SM8600
 • LG NanoCell 55" - 55SM8600
 • LG NanoCell 55" - 55SM8600
 • LG NanoCell 55" - 55SM8600
 • LG NanoCell 55" - 55SM8600

LG NanoCell 55" - 55SM8600 bliver hjertet af dit hjem, der vil samle hele familien og nyde alt indhold i de virkelighedstro farver, som instruktøren havde til hensigt. Nyd film, gaming, stream serier, se online videoer eller kommuniker med andre LG smartenheder via ThinQ AI.

IPS 4K-skærm
Den udvidede farveskala på TVets IPS 4K-skærm får billed- og videoindhold til at føles livagtigt. Og uanset hvordan du sidder i forhold til skærmen kan du nyde den høje kvalitet. IPS 4K-skærmen har en opløsning, der er 4 gange højere end Full HD, og IPS 4K-skærmen sikrer uforstyrret billedkvalitet.

Nano Cell-teknologi
Selv med store sofaarrangementer, store familier eller mange gæster kan I nyde den bedste kvalitet på LG fjernsynet. Nano Cell-teknologien leverer præcise og konsistente farver, selv ved de bredeste synsvinkler. Det skyldes at nanocellerne smeltes sammen og skaber mere realistiske farver.

4K UHD-opløsning
Oplev din underholdning i 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160), som er fire gange højere end Full HD-opløsning (1920 x 1080). Åbn døren til en helt ny verden af kvalitet i din underholdning og få alle detaljer leveret med den bedste skarphed, præcision og klarhed. LGs unikke IPS-skærm sikrer perfekt klarhed, uanset hvordan du sidder i forhold til skærmen.

4K Cinema HDR
Cinema HDR teknologien med Dolby Vision betyder at TVet understøtter adskillige HDR formater, så som HDR10, Dolby Vision, Technicolor og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser en Blu-ray eller streamer medier. HDR effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen, ved at opskalere eksisterende indhold på en måde, som får det til at føles så levende, at det kunne træde ud af skærmen.

2. Gen α7 Intelligent Processor
Denne innovative AI processor analyserer millioner indholdsstykker, lærer fra det og benytter en algoritme, der automatisk opskalerer og forbedrer pixelpræcisionen på alt skærmindhold.

Dolby Atmos
Den sofistikerede Dolby Atmos teknologi benytter TVets højttalersystem i en 5.1.2 kanalkonfiguration for at levere ægte rumlig lyd og hvert eneste lyd-cue opfattes i sin naturlige position – fra den laveste hvisken til det højeste brag.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionær måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alle dine foretrukne catch-up TV, film-, sports- og musiktjenester. Hvad end du øsnker at se, finde, starte eller spille kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i mente.

Bygget til gaming
SM86 serien er en ideel løsning til gaming på en stor skærm. 4K HDR Gaming leverer et cinematisk billede med et højt kontrast- og detaljeniveau. Lav 13ms input lag, Variable Refresh Rate og Auto Low Latency Mode sikrer at hardwaren er optimeret til enhver gaming opgave du stiller dig selv i.

Magic Remote
Betjen TVet og Smart TV brugerfladen på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyrobaseret fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene dette LG TV med enkle håndbevægelser. Magic Remote er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan gennemgå hjemmesider. Du kan også nemt benytte Magic Remote til eksterne enheder.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligens teknologi, som forbinder smart home apparater for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT (Internet of things) forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806098383771
Dømingar
0 Døming(ar)