Feilur OK

LG 49" 49LJ624V

LG 49" 49LJ624V
Vørunummar: 49LJ624V

Availability: Á goymslu

LG 49" Full HD LED Smart TV 49LJ624V med stor kontrast og klare farver, fantastisk Full HD billedkvalitet og WebOS 3.5 designet til nem, intuitiv betjening for at give den bedste oplevelse.
  • Full HD Smart TV
  • webOS 3.5
  • WiFi
Lýsing

Smálutir

LG 49" FULL HD LED Smart TV 49LG624V, med flot kontrast og levende farver, er et enkel, brugervenlig tv. Det kommer med alle de kvalitetsfunktioner, du kan forvente fra LG - en fantastisk 4K Ultra HD-billedkvalitet, Active HDR for klare farver og høj kontrast, fantastisk lyd med ULTRA Surround nad WebOS 3.5 for hurtige og jævne streamingmuligheder.

Brede betragtningsvinkler: Nyd det perfekte billede og farvekvalitet selv når du ikke sidder direkte foran skærmen. Inviter masser af dine venner og familiemedlemmer. Selv dem der sidder på kanten af sofaen vil kunne se skærmen i de samme farver, uden at miste glans eller livagtighed.

WebOS 3.5: Nyd dit LG Smart TV med opgraderet webOS 3.5 som integrerer indhold fra dine eksterne enheder med de forskellige streaming-tjenester. Udforsk mere smarte indhold med Magic Remote, Zoom, eller Link for at komme til oplysninger om det program, du ser i øjeblikket. Kom ind på dine favorit streaming-tjenester som Netflix eller Amazon på få sekunder ved blot at trykke på en knap. Desuden kan du forbinde et WebOS 3.5 TV til en VR-kompatible computer og ikke bare se 360 ​​graders VR-indhold på dit TV, men også styre det ved hjælp af Magic Remote.

Inkluderet i pakken:
- LG 49" LED Smart TV 49LJ624V
- Fjernbetjening
- Strømkabel
- Batteri
- Brugervejledning

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
200100013935
Dømingar
0 Døming(ar)