Feilur OK

LG 48" OLED48C15LA

LG 48" OLED48C15LA
Vørunummar: OLED48C15LA

Availability: Á goymslu

Få en biografagtig oplevelse derhjemme med LG 48" C1 4K OLED TV OLED48C14LB, der har har flot visual ydelse understøttet af AI-teknologier, Filmmaker Mode og klar rumlig lyd, der gør film og spil til noget særligt.
  • 48" selvlysende OLED Smart TV
  • α9 Gen4 AI Processor 4K
  • WebOS, AI ThinQ, Game Optimiser
Lýsing

Smálutir

OLED C-serien har vundet en række priser hen over årene. Med dette LG 48" C1 4K OLED TV OLED48C14LB kan du selv opleve Perfect Color on Perfect Black med Infinite Contrast. Hver pixel er individuelt styret og og genererer dens eget lys, hvilket resulterer i mere detaljerede og præcise billeder end på selv de bedste LCD-skærme.

OLED
OLED (Organic Light Emitting Diodes) er en teknologi, der bruger organiske semikonduktorer til at skabe tynde, lysudsendende skærme. Når elektrisk strøm tilføres, sendes et klart lys ud. Fordi OLED-skærmen kan udsende lys, behøver den intet baglys. Det resulterer i en slankere, mere fleksibel skærm, der er mere energieffektiv end LCD-skærme (der kræver hvidt baglys).

α9 Gen4 AI Processor 4K
Med α9 Gen4 AI Processor 4K, hjernen i dette TV, raffineres indholdet automatisk for at sikre klarere, smidigere og mere dynamisk output. Med AI Picture Pro, AI Sound Pro og AI Upscaling kan processoren analysere millioner af stykker indhold, lære fra det og automatisk opskalere samt forbedre indholdet på skærmen.

Filmmaker Mode
Få en biografagtig oplevelse derhjemme med Filmmaker Mode, der automatisk justerer billedet og processorindstillingerne for at give en livagtig oplevelse.

4K Cinema HDR
4K Cinema HDR-teknologien med Dolby Vision betyder at TVet understøtter adskillige HDR formater, så som HDR10, Dolby Vision, Technicolor og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser en Blu-ray eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelsen, ved at opskalere eksisterende indhold på en måde, som får det til at føles så levende, at det kunne træde ud af skærmen.

Dolby billede og lyd
Nyd hjemmebiografoplevelsen med Dolby Vision IQ og Dolby Atmos. Dolby Vision IW sikrer livagtige farver, som bringer indholdet til live, og Dolby Atmos skaber lydoutput, der føles omfavnende.

Smart TV med webOS
Nyd underholdning på dit TV på en revolutionerende måde. Smart TV baseret på webOS er enkel og intuitiv. Den samler alt dit foretrukne indhold, TV, film, sport og musiktjenester. Hvad end du ønsker at se, finde, starte eller spille, kan nemt gøres med webOS, det effektive og brugervenlige Smart TV er designet med dig i tankerne.

ThinQ AI
LG benytter en kunstig intelligens teknologi, som forbinder smart home apparater for at du kan få et moderne hjem. ThinQ AI tilføjer en ekstra dimension via smart IoT (Internet of things) forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt adskillige andre funktioner. De integrerede stemmeassistenter Google Assistant og Alexa gør det muligt at styre dit TV og andre smart home-enheder med stemmen.

OLED Gaming
C1 serien er en ideel løsning til gaming på en stor skærm. LG har samarbejdet med NVIDIA og AMD for at gøre dette TV NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync Premium certificeret. Oplev HDR-grafik med pixel-perfekt 4K kvalitet, mindre lagging, høje opdateringshastigheder og smidigt, responsivt gameplay.

Magic Remote
Betjen TVet og Smart TV brugerfladen på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyrobaseret fjernbetjening, som du kan bruge til at betjene dette LG TV med enkle håndbevægelser. Magic Remote er udstyret med et scroll-hjul, så du nemt kan gennemgå hjemmesider. Du kan også nemt benytte Magic Remote til eksterne enheder.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)