Feilur OK

LG 32'' FHD/LED/32LM6300

LG 32'' FHD/LED/32LM6300
Vørunummar: 24386

Availability: Á goymslu

Nyd indholdet med LG 32" Full HD Smart TV 32LM6300, der har delikate detaljer og lyser farver, der vil berige oplevelsen, uanset om du ser en film, streamer din yndlingsserie eller leder efter virale videoer.

  • 32" Full HD Smart TV
  • Active HDR, Dolby Audio
  • WebOS Smart TV, LM63-serien
Lýsing

Smálutir

Der er ingen grund til at dit andet, mindre fjernsyn ikke også skulle være lige så smart og levere lige så kraftfuld lyd eller lige så vidunderlige farver som det store TV i stuen. LG 32" Full HD Smart TV 32LM6300 er den ideelle løsning til soveværelset eller gæsteværelset.

Full HD
Nyd dine yndlingsfilm Full HD-kvalitet. Dette LED-TV har en skærm med 1920 x 1080 pixels opløsning, der viser dit multimedieindhold i Full HD-kvalitet. Med Full HD får du en mere realistisk, skarp og detaljeret TV-oplevelse.

Active HDR
Active HDR-teknologi betyder at TVet understøtter adskillige HDR formater, som f.eks. HDR10 og HLG, hvilket resulterer i over en milliard rige farver, uanset om du ser Blu-ray eller streamer medier. HDR-effekten forbedrer også kontrasten og farvegengivelse ved at at opskalere eksisterende indhold, så billedet føles som om det er på vej ud af skærmen.

Biograflyd
LM63 TV har kanallyd med sine egne højttalere og sofistikeret Dolby Audio teknologi, som leverer en rigtig rumlig lyd, hvor hver eneste stiknode høres in sin naturlige position – fra den blødeste hvisken til det højeste brag. Sammen med Dolby Vision skaber det en unik biografoplevelse.

WebOS Smart TV
Nyd dit LG SmartTV med opgraderet WebOS Smart TV, der integrerer indhold fra dine eksterne enheder med forskellige streamingtjenester. Udforsk mere smart indhold med Zoom eller Link og få information om det program, du ser. Nyd din yndlingsstreamingtjeneste, såsom Netflix eller Amazon, på få sekunder ved blot at trykke på en knap. Desuden kan du nu tilslutte et WebOS Smart TV til en VR computer og se 360-graders VR indhold på dit TV.

Quad-core processor
Nyd at multitasking og alle Smart TV-applikationer er lynhurtige med den nye generation Quad-core processor. Perfekt til sport og spil.

Placering
Leder du efter det perfekte sted at placere dit TV? Vi har et bredt udvalg af vægbeslag, standere og andre smarte løsninger til placering af dit nye TV.

Kabler og tilbehør
Planlægger du at forbinde dit nye TV til en streaming-enhed, en spillekonsol, en Blu-ray-afspiller, en DVD-afspiller, eller en anden enhed? Find streamingenheder, kabler, adaptere og meget andet tilbehør i vores brede udvalg. Brug den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse ud af dit TV.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806098382866
Dømingar
0 Døming(ar)