Feilur OK

Lenovo 15.6" Gaming fartelda

Lenovo 15.6" Gaming fartelda
Vørunummar: 81FV00XFMX

Availability: Á goymslu

Denne 15,6'' bærbare gamingcomputer har den perfekte balance mellem ydeevne og mobilitet. Den har et virkeligt elegant design, og Legion Y530 er udstyret med de nyeste komponenter, der sikrer dig den nødvendige kraft.

  • Intel core i5-8300H, 2.3 GHz
  • GeForce GTX 1050 Ti
  • 8 gb RAM, 256 gb harddisk
Lýsing

Smálutir

Gamingcomputeren er udstyret med bedre og mere stille afkøling, og har et tastatur i fuld størrelse med hvid baggrundsbelysning. Den bærbare Legion Y530 er til dem der vil have den bedste gamingoplevelse, uanset hvor de er.

Gaming har fået et nyt udseende

Bærbare gamingcomputere var tidligere store og klodsede, men nu er det tid til at få en computer, der er dig værdig. Bag det elegante ydre gemmer der sig ren råstyrke. Med en tykkelse på 24 mm og en vægt på 2,3 kg er Legion Y530 Laptop blevet nydesignet for at skabe den perfekte balance mellem en fantastisk gamingydeevne og praktisk mobilitet.

Gaming, der går lige til kanten

Selv med Y530's helt tynde kanter kan dens 15,6" FHD-skærm rumme mere end 2 millioner pixel. Kombineret med en opdateringsfrekvens på op til 144 Hz og en lysstyrke på 300 nits samt en IPS-antirefleksskærm sætter denne bærbare computer liv i dine yndlingsspil, så du får en fantastisk gamingoplevelse, når du er på farten.

Klar til fremtiden

Y530 er udstyret med Intels højtydende 8. generation af Intel Core-mobilprocessorserien og giver den ultimative ydeevne på farten med understøttelse af Intel Optane-teknologi. Den er optimeret til at give dig den bedste gamingoplevelse med op til seks kerner og 12 tråde til avanceret gaming eller udvikling af professionelt indhold.

Grafik, der giver dig den fulde oplevelse

Y530 er et ægte gamingmonster med NVIDIA Pascal – den hidtil mest avancerede arkitektur i et grafikkort. Grafikkortet giver dig visuelle oplevelser i HD-kvalitet og understøtter DirectX12, så du får lynhurtig og problemfri grafik med det lavest mulige strømforbrug. Y530 er spækket med endnu flere innovative NVIDIA-teknologier, så du kan spille de nyeste spil uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mere kraft på mindre plads

Godt håndværk er andet end et godt design. Y530 er resultatet af tusindvis af timer, som vi har brugt på at skabe en bærbar computer, der har masser af kræfter og samtidig er tynd. DDR4-hukommelse, PCIe SSD-lager og meget mere viser, hvordan vores teknikere har brugt deres ekspertise inden for batterier, indgangs-/udgangsporte, køling og design af bundkort til at skabe plads til den bedste hardware i en virkelig kraftfuld bærbar gamingcomputer.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
193266202375
Dømingar
0 Døming(ar)