Feilur OK
 Kvinde med Bose Noise Cancelling Headphones 700 som ser udover havet

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700 giver dig skræddersyet støjreducering med 11 niveauer, fire mikrofoner for optimal samtalekvalitet, stemmestyring med Google Assistant eller Amazon Alexa og banebrydende udvidet virkelighed som giver dig relevant lydinformation alt efter hvor du befinder dig.

 Kvinde i profil med sorte Bose Noise Cancelling Headphones 700

11 niveauer af støjreducering

Bose er blevet endnu bedre til det de allerede er mest kendt for. I stedet for et støjreduceringsniveau, får du nu 11 – så du virkelig har fuldstændig kontrol over dine omgivelser. Når du øger støjreduceringen, reducerer du gradvist distraktionerne du hører på steder med meget støj. Du kan også reducere støjreduceringen så du stadig kan høre omverdenen. Til hurtige afbrydelser kan du bruge Samtalemodus. Dette vil stoppe musikken midlertidigt og benytte mikrofonsystemet til at slippe støj fra omgivelserne ind ved at trykke på knappen – smart når du bestiller kaffe eller snakker med en kollega.

 Mand i bil med skateboard og Bose hovedtelefoner

Stemmeassistent og Bose AR

Med de let tilgængelige taleassistenter kan du nemt lytte til musik, navigere, få vejrudsigten og meget mere. Du kan tage opkald eller snakke med din taleassistent, uanset hvor du er. Hovedtelefonerne er optimeret til Google Assistant og Amazon Alexa. De er desuden aktiveret med Bose AR. Det er en unik, udvidet virkelighedsplatform med lyd som skaber en imponerende ny lydoplevelse, ved at den holder dig tilkoblet til din digitale verden, samtidig med at du er en aktiv del af den fysiske verden.

 Kvinde med Bose Noise Cancelling Headphones 700 som læser bog

Design, styring og batteri

Hovedtelefonerne har en strømlinjeformet hovedbøjle i rustfrit stål, og en let og komfortabel pasform som sørger for en behagelig lytteoplevelse hele dagen. De intuitive knapper gør alt nemt - du kan styre volumen, samtaler og musikken ved at berøre øreklokken. Bose Music-appen giver dig endnu mere kontrol og sørger for at Bose-smartprodukterne fungerer sammen for at skabe en bedre oplevelse. Hovedtelefonerne har optil 20 timer med trådløs batteritid og tidsbaseret batteriindikator.

 Bose Noise Cancelling Headphones 700 kommer i sølv og sort

1 Eind(ir)

1
 • BOSE HP 700 BLACK

  31045
  3.499

  Á goymslu

  • Trådløse around-ear hovedtelefoner
  • Bose AR, justerbar ANC
  • 20 timers trådløs brug

1 Eind(ir)

1