Feilur OK

Key West 4+1 Gas BBQ. Black

FYRR 3699
Key West 4+1 Gas BBQ. Black
Vørunummar: 196366

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

2.899
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Denne Nordic Season Key West 4+1 gasgrill GG202173 har et stilfuldt design, et stort grillareal, et indbygget termometer, MSG-system og andre smarte funktioner, som gør denne grill til en ny og spændende måde at tilberede alle former for grillvarer.
  • 4 + 1 gasbrændere
  • Grillareal: 73,5 x 41,5 cm
  • Termometer, MGS indsætningssystem
Lýsing

Smálutir

Hold grillfester for din familie og venner, som ingen vil glemme. Takket være denne banebrydende Nordic Season Key West 4+1 gasgrill GG202173 med et rummeligt grillareal, MGS indsætningssystem og høj varmepræstation vil du være i stand til at lave lækre grillede måltider.

Gasgrill: Med en gasgrill får du mere præcis temperaturkontrol i forhold til en kulgrill. Den er nem at bruge og med et tryk på en knap er grillen startet og du er klar til at begynde.

Gasbrændere: Der er 4 brændere af rustfrit stål samt en sidebrænder med en total effekt på 17.000 Watt, som sikrer høj varmepræstation og er fremragende til at grille store stykker kød.

Sidebrænder: Sidebrænderen gør dig i stand til at udvide dine tilberedelsesmuligheder og tilberede f.eks. saucer, pasta, kartofler osv. eller genopvarmer mad direkte på grillen. Kontrolknapperne har integreret tænding til mere bekvem og hurtig benyttelse.

Indirekte grill: Med 3 eller flere gasbrændere kan du benytte den indirekte grillmetode, som er fremragende ved tilberedelse af større madvarer, som f.eks. kylling, flæsesteg osv.

Rummelig: Key West grillen har et stort grillareal på 73,5 x 41,5 cm, så du nemt kan tileberede mad til alle dine gæster på samme tid.

MGS indsætningssystem: Grillen er udstyret med porcelæn-emaljeret støbejernsrister, som gør det nemmere at indsætte Multi Grill System tilbehør. Dette giver dig mulighed for at tilberede en større variation af måltider, hvilket inkluderer pandekager eller asiatisk wok.

Porcelæn-emaljerede flammetæmmere: Forhindrer fedtet fra at bryde ud i flammer og spreder varmen jævnt. Det forhindrer at din mad bliver brændt og sikrer at maden tilbederedes jævnt.

Termometer: Termometeret er integreret i låget og giver dig god kontrol over madlavningsprocessen inde i grillen.

Opbevaringsrum: Et skab med dobbelt skabslåger giver dig masser af plads til at opbevare dine grillredskaber, krydderier og andre vigtige ting. Desuden giver de 2 praktiske sideborde masser af tilberedningsplads.

Porcelæn låg med dobbelt belægning: Det beskytter grillens ydre fra ekstrem varme og bevarer malingen på låget, så din grill ser flot ud i længere tid.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)