Feilur OK

KENWOOD Chef XL Titanium

KENWOOD Chef XL Titanium
Vørunummar: KVL8470S

Availability: Á goymslu

Overrask gæsterne med et kulinarisk mesterværk. Med denne alsidige køkkenmaskine fra Kenwood kan du skabe alle slags lækre retter, der både vil smage godt og se flot ud på bordet.
  • Kapacitet: 6,7 liter
  • 5 SystemPro-værktøjer
  • 10 års motorgaranti
Lýsing

Smálutir

Kenwood Chef XL Titanium køkkenmaskinen KVL8470S er en multifunktionel hjælper til madlavning i hverdagen. Hvad enten du tilbereder en speciel ret til dine gæster eller mere almindelige retter til familien, vil Kenwood-køkkenmaskinen hjælpe dig med at klare opgaverne med lethed. Mix, rør, skær, hak, kværn eller juice på en praktisk måde med det forskellige tilbehør, som medfølger.

Kraftfuld motor: Køkkenmaskinen har en ekstremt kraftfuld 1700 Watt motor og 2 hastigheder, hvilket sikrer god alsidighed og gør den i stand til at klare alle opgaver - fra at lave lette cremer til at klare tyk dej.

6,7 liters skål: Den store skål i rustfrit stål med en kapacitet på 6,7 liter giver dig muligheden for at tilberede større mængder dej på samme tid.

5 SystemPro-værktøjer: Med K-pisker, ballonpiskeris, spiralformet dejkrog, flexipisk og cremepisk har du alt, du har brug for til bagning og madlavning. Alle SystemPro-værktøjer er nemme at rengøre og vedligeholde, da de tåler maskinopvask.

Elektronisk hastighedskontrol: Tilpas hastigheden efter dine behov. Køkkenmaskinen har forskellige valgmuligheder for hastigheder samt ”pulse”-funktion og ”Start/Stop”-knap. Det har aldrig været nemmere at ælte dej.

Sprøjteskjold: Sørg for at køkkenmaskinen holder sig flot og ren til enhver tid. Sprøjteskjoldet forhindrer, at indhold i skålen sprøjter op. Derfor er du sikret mindre rengøring end ellers.

Kværn: Oplev kødretter akkurat som du foretrækker dem. Med tilbehøret kan du blandt andet tilberede lækre hjemmelavede pølser og burgerkød.

Foodprocessor: Dekorér dine tallerkener med grøntsagssalater eller skåret ost. Foodprocessoren giver flere muligheder for at slice og behandle et væld af ingredienser.

Termoresistent blender: Blend supper, hårde frugter og enhver som helst anden ingrediens nemt og enkelt. Den termoresistende kande lader dig blende selv varme flydende retter, så du får perfekt cremet tekstur på din yndlingssuppe.

Multimølle: Perfekt til at hakke nødder, kværne krydderier eller tilberede babymad. Med multimøllen kan du klare enhver form for køkkenopgave nemt og enkelt.

Integreret LED-lys: Gør madlavningen endnu nemmere. Med et integreret LED-lys får du nemt overbliv over hele blandeprocessen.

Citrusjuicer: Boost din sundhed med et friskt glas juice. Anvend citrusjuicertilbehøret og få både forfriskende drikke og en dose af vitaminer.

Piskejustering: Er piskeriset for højt eller lavt og derfor ikke pisker ingredienserne ordentligt, så kan du justere det ved at fjerne redskabet, løsne hængslet og justere skaftet. Brug en egnet skruenøgle til formålet (der er en inkluderet ved alle Kenwood køkkenmaskiner). Find instruktioner i brugermanualen.

10 års garanti: Førsteklasses kvalitet og enestående holdbarhed er garanteret med 10 års garanti på motoren. Kenwood er derfor en god investering til dit køkken.

Inkluderet:
- 5 x SystemPro-værktøjer: K-pisker, ballonpiskeris, spiralformet dejkrog, cremepisk og flexipisk
- Glasblender AT357
- Foodprocessor AT647
- Multimølle AT320
- Kværn AT950
- Citrusjuicer AT312
Nágreining

Additional Information

Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35202
Vørulýsing
Produkttype
35469
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Kenwood KVL8470S
Supplier ID (article number)
KVL8470S
Almenn nágreining
Weight (kg)
10
Width (cm)
38
Funkur
Bollatilfar
Rustfrit stål
Tal av íløtum
1
Tal av streymveitingum
2
Tøkniskar nágreiningar
Turbo/Pulse Knøttur
Ja
Ferðainnstilling
Trinløs
Ílatið tekur (l)
6.7
Watt
1.700
Dømingar
0 Døming(ar)