Feilur OK

KPL9000S KM KW PRO 3TOOL

KPL9000S KM KW PRO 3TOOL
Vørunummar: 51855

Availability: Á goymslu

Forvandl din kulinariske virksomhed til en blomstrende forretning med Kenwood Chef XL Pro køkkenmaskinen KPL9000S. Dens kraftfulde motor og robuste metalkabinet er kombineret med 3 stk. tilbehør til at piske og ælte alle slags dej eller kagefyld.
  • 1.700 Watt motor, 6,7 l skål
  • Spiral dejkrog, K-beater, piskeris
  • Sikkerhedsknapper, fingerbeskytter
Lýsing

Smálutir

Kenwood Chef XL Pro køkkenmaskinen KPL9000S er et ideelt multifunktionsværktøj til dit håndværksbageri, konditori eller specialkageforretning. Med sin kraftfulde motor, robuste metalkabinet, store skål og alsidige tilbehør kan den hurtigt tilberede store mængder dej, flødeskum eller cremefyld.

Kraftfuld motor: Køkkenmaskinen har en kraftfuld 1.700 Watt motor og 2 strømstik, hvilket giver stor alsidighed og gør dig i stand til at håndtere alt fra piskning af piskefløde til æltning af tung dej.

6,7 liters skål: Den store skål i rustfrit stål har en kapacitet på 6,7 liter, så du kan tilberede store mængder dej på samme tid.

SystemPro værktøjer: Udstyret med en K-beater, spiral dejkrog og et piskeris er du mere end klar til at begynde bagningen. Alle SystemPro værktøjerne er nemme at rengøre, da de tåler opvaskemaskinen.

Elektronisk fartkontrol: Justér hastigheden præcis som du vil have den. Denne køkkenmaskine har mulighed for variabel hastighed samt en pulsfunktion. Det gør det nemmere at ælte dej.

Foldefunktion: Nogle ingredienser, som f.eks. piskefløde eller piskede æggehvider skal foldes nænsomt ind i dejen. Med foldefunktionen kan du nænsomt lave marengs, souffléer og andre luftige kager.

Stænkskærm: Hold dit køkken rent hver gang du benytter køkkenmaskinen. Stænkskærmen forhindrer skålens indhold fra at sprøjte.

Sikkerhedsfunktioner: De store og klart farvekodede tænd og sluk knapper gør det nemt at benytte maskinen, også hvis dine hænder er fedtede eller fuld af dej. Den beskyttende fingerbeskytter yder ekstra sikkerhed for dine hænder når maskinen er i brug.

Justering af piskeris/K-beater: Hvis piskeris eller K-beater sidder for højt eller langt nede, og ikke blander ingredienserne ordentligt, kan du justere afstanden ved at bruge skruenøglen (inkluderet i pakken med alle Kenwood køkkenmaskiner) til at løsne møtrikken og justere akslen. Kig i brugervejledningen for en udførlig vejledning.

Maksimal skålkapacitet:
- 4,55 kg kagedej
- 2,4 kg tung dej
- 16 æggehvider
- 910 g bagemel

Inkluderet i pakken:
- 3x System Pro skålværktøjer i rustfrit stål: piskeris, spiral dejkrog, K-beater
- Stænkskærm
- Spatel
- Skruenøgle til justering af skaftet

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)