Feilur OK

JBL XTREME 3 BLUE

JBL XTREME 3 BLUE
Vørunummar: 214642

Availability: Á goymslu

JBL Xtreme 3 Bluetooth-højttaleren har flot stereolyd og fyldig bas skabt af kraftfulde drivere og 2 JBL Bass Radiators. Takket være det støv- og vandtætte design kan du tage Xtreme 3 med dig på farten.
  • Bærbar trådløs højttaler
  • JBL Pro Sound, PartyBoost
  • 15 timers brugstid, IP67
Lýsing

Smálutir

Den trådløse, bærbare JBL Xtreme 3 højttaler er klar til eventyr og fest med timevis af lyd fyldt med bas. Det støv- og vandsikre design er dækket af slidstærke stofmaterialer. Med Xtreme 3 har JBL tænkt på alt der skal til for at sætte festen i gang - pålidelig trådløs forbindelse via Bluetooth 5.1, mulighed for at forbinde 2 enheder samtidigt, JBL PartyBoost til forbindelse af flere højttalere samt en strop til at bære på højttaleren.

JBL Pro lyd
Xtreme 3 har 4 drivere, der er forbedrede sammenlignet med forgængeren, samt 2x JBL Bass Radiators, der tilsammen skaber musik med flot bas og kraftfuld lyd.

JBL PartyBoost
Par JBL PartyBoost-kompatible højttalere for at skabe endnu mere kraftfuld lyd.

IP67 støv- og vandsikret design
Xtreme 3 er sikker, selv ved poolen eller placeret på vådt græs. Det slidstærke design gør det endda muligt at vaske højttaleren under vand for at holde den ren.

Batteritid
Det indbyggede litium-ion batteri med stor kapacitet giver op til 15 timers afspilning pr. opladning. Den indbyggede powerbank-oplader gør det også muligt at oplade dine enheder, så du ikke behøver at stoppe musikken.

JBL Connect+
Med JBL Connect-teknologien kan du forbinde op til 100 JBL-højttalere.

Inkluderet i pakken
- JBL Xtreme 3
- JBL adapter med strømkabel + regionalt stik
- JBL Xtreme 3 strop
- Hurtigstartsvejledning
- Sikkerhedsark
- Garantikort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)