Feilur OK

JBL GO 3 BLUE

JBL GO 3 BLUE
Vørunummar: 214636

Availability: Á goymslu

Tag denne stilfulde JBL GO 3 bærbare trådløse højttaler med dig i parken eller på stranden og nyd den anerkendte JBL Pro kvalitetslyd. Højttaleren er kompakt nok til at have med overalt, så du kan holde fest dér, hvor du er.
  • JBL Pro Sound
  • IP67 certificeret vandtæt design
  • 5 timers spilletid
Lýsing

Smálutir

Denne JBL GO 3 bærbare trådløse højttaler med dig med kraftfuld og levende lyd, du kan holde i hånden. Uanset om du skal på campingtur, i parken til picnic eller på stranden med vennerne leverer denne højttaler stærk lyd til lejligheden til enhver tid. det kompakte og lette design sikrer, at du kan have højttaleren i tasken, og med det genopladelige batteri får du op til 5 timers musik.

IP67 vand- og støvresistens
Tag roligt højttaleren med til pool- eller strandfest: Højttaleren er nemlig vandresistent med IP67 certificering, så den bliver ved med at spille, selvom duggen falder. Det slidstærke design gør det endda muligt at skylle den under vand, hvis den bliver snavset.

Bluetooth
Højttaleren er forsynet med integreret Bluetooth-teknologi, som sikrer, at du får den højest mulige lydkvalitet, når du streamer din yndlingsmusik fra dine digitale afspillerenheder. Højttaleren er kompatibel med mange forskellige slags bærbare enheder såsom smartphones og tablets.

Batteritid
Nyd op til 5 timers musik på en enkelt opladning. En fuld opladning varer ca. 2½ time.

Inkluderet i pakken:
- JBL GO 2
- Micro USB-kabel til opladning
- Hurtigstartsvejledning
- Sikkerhedsark
- Garantikort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)