Feilur OK

JBL UA ON EAR BLACK

FYRR 1699
JBL UA ON EAR BLACK
Vørunummar: 10412

Availability: Á goymslu

Gør dig selv stærkere til lyden af musik med de lette og komfortable JBL UA Sport Wireless Train trådløse on-ear hovedtelefoner, der tilbyder solid, rig, men som også lader dig høre og kommunikere med dine omgivelser.
  • Trådløse on-ear hovedtelefoner
  • Bionic Hearing
  • IPX7, UA Stormproof teknologi
Lýsing

Smálutir

Træn hårdere, længere og mere sikkert. De trådløse JBL UA Sport Wireless Train on-ear hovedtelefoner er designet til brug i træningscenteret og hjælper dig til at presse dig selv længere, og de motiverer med kraftfuld lyd og rig bas.

Bionic Hearing
Selv når du træner så hårdt du kan, må du ikke glemme sikkerheden. UA Sports Train kombinerer en mikrofon og 2 lydteknologier, så du altid kan høre dine omgivelser. Med TalkThru skrues musikken ned, og taleoptimeringen tændes, så du let kan snakke med andre i træningscenteret eller med makkeren under sets. AmbientAware øger de omgivende lyde for den sikkerhed, der ligger i at høre dine omgivelser.

UA STORMPROOF
UA Sport Train hovedtelefonerne er IPX7 sved- og vandsikre, så du skal ikke bekymre dig om dem, når du sveder, eller hvis du hælder lidt væske over dig selv for at blive frisket op.

Under Armour materialeteknologi
JBL har tænkt på alt og leverer ikke kun kraftfuld lyd, men også komfort undervejs. UA materialeteknologien bruger åndbare UA SuperVent liner på de ydre puder, der er slidstærke og kan vaskes i hånden. Det indre hovedbånd og ørepuderne er helt dækket af UA grebsmateriale for en blød fornemmelse og for stabilitet.

Batterilevetid
Med UA Sport Train kan du træne med musik i ørene flere gange om ugen på en enkelt opladning. De 16 timers spilletid er nok til enhver sportsentusiast. Og hvis du glemte at oplade hovedtelefonerne, giver 5 minutters opladning 1 times musik.

Bluetooth
Den trådløse Bluetooth 4.2-forbindelse har en maksimal rækkevidde på cirka 10 meter, så du kan have din lydafspiller i lommen eller i tasken.

Inkluderet i pakken
- JBL UA Sport Wireless Train
- Bæreetui
- Opladerkabel
- Lydkabel
- Hurtigstartsvejledning
- Sikkerhedsark
- Garantikort
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Hovedtelefoner
Modellýsing
Nýtsluháttur
Hovedbøjle
Model name (Brand+Supplier ID)
JBL UAONEARBTBLK
Supplier ID (article number)
UAONEARBTBLK
Velegnet til
35420
Almenn nágreining
Batteritype
Lithium-ion
Farve
35091
Tøkniskar nágreiningar
Batterier inkluderet
Indbygget
Sambinding
Bluetooth
Sambinding (oyratelefonir)
Trådløs
Drívarastødd (mm)
40
Frekvensresponsur (Hz)
16-20000
Mótstøða
32
Brúkstíð (tímar)
16
Slag av høvuðstelefonum
On-ear
Dømingar
0 Døming(ar)