Feilur OK

JBL PULSE 4 WHITE

JBL PULSE 4 WHITE
Vørunummar: 50485

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

1.699
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Start festen med stil med den bærbare JBL Pulse 4 trådløse højttaler, der leverer kraftfuld JBL lyd med et flot lysshow, begge i 360 grader. Forbind enheden med andre JBL PartyBoost højttalere via Connect appen for endnu mere episke resultater.

  • JBL Signature Sound
  • 360 graders lyd og lysshow
  • 12 timers brugstid, IPX7 vandtæt
Lýsing

Smálutir

Den bærbare JBL Pulse trådløse JBL Pulse 4 højttaler er kompakt nok til at du kan tage den med på farten, men skaber kraftfuld musik i alle retninger. Tag festen med dig og lys den op med skinnende, multifarvet lys eller ryk ned til poolen takket være det vandtætte design. JBL Pulse 4 højttaleren har kraftfuld 20 W lyd og forudprogrammerede lystemaer, der kan justeres i JBL Connect appen.

Legendarisk JBL lyd
JBL Pulse 4 har JBL Bass radiatorteknologi. Bassen er fyldig og gør lyden endnu mere levende.

Programmerbare LED-lys
Nyd Multi-LED lysshow med din yndlingsmusik. De forudprogrammerede og særindstillede lystemaer løfter musikoplevelsen til et andet niveau. Synkronisér lysshowet med dine andre Pulse 4 enheder for en endnu bedre oplevelse.

Bluetooth-forbindelse
Bluetooth-forbindelsen giver dig mulighed for at parre højttaleren trådløst med andre enheder for endnu større lyttefrihed. Du kan streame din yndlingsmusik fra enhver Bluetooth-kompatibel enhed, eksempelvis en bærbar computer, smartphone eller tablet.

JBL Connect+
MED JBL Connect-teknologien kan du forbinde adskillige JBL PartyBoost-kompatible højttalere for at forstærke lytteoplevelsen ved at skabe en kraftfuld opsætning.

IPX7 vandtæt
Pulse 4 har IPX7 certificeringen. Det betyder, at den tåler regndråber eller spildt væske - den kan endda tåle at være på en vanddybde ned til 1 meter i op til 30 minutter.

Genopladeligt batteri
Nyd timevis af sjov uden kabeltilslutning. Pulse 4 højttaleren har op til 12 timers batterilevetid pr. opladning.

Inkluderet i pakken:
- JBL Pulse 4
- JBL-mærket Type C kabel
- Hurtigstartsvejledning
- Sikkerhedsark
- Garantikort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)