Feilur OK

JBL PARTYBOX 710EU

JBL PARTYBOX 710EU
Vørunummar: 356895

Availability: Á goymslu

Tag din fest til nye højder med denne bærbare JBL PartyBox 710 højttaler. Forbind dine enheder med Bluetooth eller aux-ledning og nyd 800W lyd med et dynamisk lysshow. Gør også brug af indgangene til mikrofon og guitar.

  • 800 Watt, Dynamic lysshow
  • JBL Original Pro Sound, IPX4
  • Bluetooth, Mikrofon- og guitarinput
Lýsing

Smálutir

Fest som var der ingen dag i morgen med denne bærbare JBL PartyBox 710 højttaler. Tag PartyBox med dig eller hold en fest, som dine venner sjældent glemmer. Fordyb dig selv i 800W JBL Original Sound af høj kvalitet og et dynamisk lysshow, der gør ethvert sted til en natklub. Forbind enhederne trådløst eller med en aux-ledning og styr hele showet med JBL PatyBox smart-appen.

JBL Original Pro Sound
Mærk alle vibrationerne fra din yndlingsmusik med denne JBL Original Pro Sound.

Dynamisk lysshow
Oplev en fremragende oplevelse med det dynamiske lysshow, der synkroniserer farverne efter rytmen i musikken. Imponer dine gæster med et flot lysshow.

Mikrofon- og guitarinput
Vis dit musikalske talent frem og spil en original sang. Indsæt en mikrofon eller en elektrisk guitar gennem separate jackstik og lad andre høre sangene, som du har forberedt.

Lyt til musikken som du kan lide
Forbind højttaleren til en bærbar computer, tablet, smartphone eller iPod via Bluetooth og stream musik trådløst i fremragende kvalitet. Du kan også bruge et USB-stik eller en aux-ledning.

Endnu stærkere lyd
Kombiner 2 PartyBox-højttalere trådløst via TWS (True Wireless Stereo) som bruger Bluetooth for endnu bedre lyd.

Praktisk håndtag og robuste hjul
Tag festen med dig takket være enhedens praktiske håndtag og robuste hjul, som let kan rulle hen til den næste festdestination.

Stænktæt
Hold en fest på stranden eller ved siden af poolen uden at bekymre dig om højttaleren. PartyBox 110 er IPX4 stænktæt, så den kan tåle en rimelig mængde vand.

JBL PartyBox smart app
Personliggør festen med JBL PartyBox smart-appen, som du kan styre musikken med, opdatere indstillinger og skifte farver og mønstre med.

Inkluderet i pakken:
- 1 x JBL Party højttaler 710
- 1 x Hurtigstartsvejledning
- 1 x Garantikort
- 1 x Sikkerhedsark
- 1 x Højrevinklet AC Power-ledning

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)