Feilur OK

JBL LIVE 650 WHITE

JBL LIVE 650 WHITE
Vørunummar: 23506

Availability: Á goymslu

Luk musikken ind og luk støjen ude med de trådløse JBL LIVE 650BT around-ear hovedtelefoner, som har JBL Signature Sound, stemmeassistent og et komfort-fit stofhovedbånd til hverdagskomfort.


 

  • Trådløse around-ear hovedtelefoner
  • Active Noise Cancelling (ANC)
  • 20 t med ANC tændt
Lýsing

Smálutir

  • JBL LIVE 650BT trådløse around-ear hovedtelefoner (hvid)

Lad ikke dine omgivelser forstyrre din musikoplevelse takket være de trådløse JBL LIVE 650BT around-ear hovedtelefoner. Den overlegne lyd med 40 mm drivere, samt det komfortable og elegante design sikrer at du vil elske disse hovedtelefoner lige så meget som du elsker musik.

Active Noise Cancelling (ANC)
Du kan tune dine omgivelser ind eller ud ved at trykke på en knap og nyde din musik, selv når du går eller i larmende omgivelser.

JBL Signature Sound
LIVE 650BT har 40mm drivere så du kan forvente klar, dynamisk og uforvrænget lyd, selv ved høj volumen eller høj lydindgangseffekt.

Stemmeassistent
Tjek hvornår din bus kører, få oplæst dine beskeder eller skift playliste. Du skal bare trykke på ørekoppen for at aktivere Google Assistant eller Amazon Alexa og få den oplysning du har brug for med dine LIVE 650BT på og din smartphone i lommen.

30 timers trådløs musik
Lyt til musik i hele 20 timer med ANC tændt eller i 30 timer når ANC er slukket. Batteriet er fuldt opladt på kun 2 timer. Hvis du glemmer at oplade, kan en hurtig opladning give dig 2 timers spilletid på kun 15 minutter. Hvis det ikke er nok, så kan du tilslutte kablet og lade musikken fortsætte i al evighed.

Indbygget fjernbetjening og mikrofon
Med LIVE 650BT er det lige meget om du lytter til din musik med eller uden et kabel. Betjen din musik og opkald med den praktiske kontrol i ørekoppen med en enkelt berøring. I kablet tilstand lader det sammenfiltringsfri stofkabel dig nemt betjene musikken samt håndfrie opkald.

Inkluderet i pakken:
- JBL LIVE 650BT
- AUX-kabel
- Opladningskabel
- Bærepose
- Garanti / Advarsel
- Hurtigstartvejledning / Sikkerhedsark

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
6925281940811
Dømingar
0 Døming(ar)