Feilur OK

JBL ENDURANCE RUN BT BLACK

JBL ENDURANCE RUN BT BLACK
Vørunummar: 23496

Availability: Á goymslu

Træn med den rigtige musik med de trådløse BL Endurance Run hovedtelefoner. Med det IPX5 svedresistente design kan du gøre hvad du vil. Håndfrie opkald og kommunikation med Siri eller Google Now er muligt med en in-line fjernbetjening/mikrofon.


 

  • Trådløse in-ear hovedtelefoner
  • IPX5 svedresistent
  • 6 timers spilletid
Lýsing

Smálutir

Skab et perfekt soundtrack, som du kan lytte til når du træner med de trådløse JBL Endurance Run in-ear hovedtelefoner. Kombinationen af et FlipHook design, FlexSoft ørespidser og TwistLock-teknologien sikrer, at hovedtelefonerne passer i dit øre uden at gøre ondt og uden at falde ud. Når du er færdig med at træne, eller bare har brug for at tage en pause, kan du placere dine Endurance Run omkring halsen og de magnetiske ørepropper lukker sig omkring din hals.

Komfortabel og holdbar
TwistLock ørespidserne med FlexSoft-teknologien sikrer at de lette hovedtelefoner ikke skader dine ører, mens den trådløse halsrem giver dig bevægelsesfrihed mens du sprinter mod mållinjen.

Træning uden begrænsning
Uanset hvornår du træner og uanset hvor hårdt du træner vil hovedtelefonerne være med dig mele vejen uanset omstændighederne. Skabt til at være IPX5 svedresistente, så sved og regn ikke vil forhindre din soundtrack-baserede præstation.

Hav frie hænder
JBL tænker over dine behov. Derfor har hovedtelefonerne in-line fjernbetjening og mikrofon kontrol. Behold din smartphone sikkert i din lomme og betjen indkommende opkald med et enkelt klik. Desuden vil et langt pres på mikrofonen aktivere Google Now eller Siri, så du kan betjene din telefon med stemmen.

Lang batterilevetid
Det indbyggede batteri giver op til 6 timers playback tid, for at være sikker på, at du ikke løber tør for strøm, lige meget hvor lang din træningsrutine er.

I pakken:
- JBL Endurance Run Bluetooth
- Forstærker
- 3x ear tips størrelser
- Opladningskabel
- Sikkerhedsark
- Hurtigstartvejledning

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
6925281955112
Dømingar
0 Døming(ar)