Feilur OK

JBL CHARGE 5 BLUE

JBL CHARGE 5 BLUE
Vørunummar: 266549

Availability: Á goymslu

Tag festen med overalt med denne JBL Charge 5 trådløse transportable højttaler. Med Charge 5 er holdbarheden og lydkvaliteten forbedret, den er vand- og støvresistent, understøtter PartyBoost for større lyd og kan oplade en enhed, mens den spiller.

  • JBL Original Pro Sound
  • PartyBoost, indbygget powerbank
  • 20 timers spilletid, IP67
Lýsing

Smálutir

Nu kommer JBL med sin 5. generation af sin legendariske Charge-højttaler. Den trådløse og transportable JBL Charge 5 højttaler med en løbebaneformet driver for JBL Original Pro Sound sætter nye standarder for høj musikkvalitet, som du kan have med dig overalt.

JBL Original Pro Sound
Charge 5 har en optimeret driver med lange udsving, en separat diskanthøjttaler og passive radiatorer med dobbelt bas for forbedret lydklarhed og dyb bas sammenlignet med dens forgænger. Så får du stor, rig lyd både indendørs og udendørs.

JBL PartyBoost
Jo mere musik, des mere sjov. Par 2 JBL PartyBoost-kompatible højttalere sammen for stereolyd eller forbind flere JBL PartyBoost-kompatible højttalere, når du skal have den helt store fest.

Trådløs streaming
Den trådløse Bluetooth 5.1 streaming gør det muligt at forbinde op til 2 smartphones eller tablets, som kan afspille musik på skift.

IP67 vand- og støvresistent
Uanset om du tager højttaleren med til poolen eller det våde græs, skal du ikke bekymre dig for Charge 5. Det slidstærke design giver dig endda mulighed for at vaske den under rindende vand.

20 timers musik
Få glæde af op til 20 timers musiktid på en enkelt opladning.

Indbygget powerbank
Sæt ikke festen på pause grundet lavt batteri. Charge 5 har en indbygget powerbank, så du kan oplade enheder som smartphones eller tablets.

Inkluderet i pakken
- JBL Charge 5
- Type C USB-kabel
- Sikkerhedsark
- Hurtigstartsvejledning
- Fabriksgaranti

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)