Feilur OK

JBL CHARGE 4 SQUAD

JBL CHARGE 4 SQUAD
Vørunummar: 50486

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

1.399
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Den bærbare JBL Charge oplader skaber fuldspektret og kraftfuld lyd med stærk bas, som du kan tage med overalt. Den kan endda oplade din smart-enhed, så du kan være sikker på at hverken musikken eller telefonen dør ud.

  • Bærbar højttaler
  • 20 timers brugstid
  • IPX 7 helt vandtæt
Lýsing

Smálutir

Nyd den legendariske JBL lyd fuldt ud med den vandtætte og trådløse JBL Charge 4 højttaler, der leverer hele 20 timers trådløs musik. Forbind flere JBL højttalere med Connect+ for at skabe den ultimative fest.

Trådløs Bluetooth streaming
Den trådløse Bluetooth 4.2 streaming giver dig mulighed for at forbinde op til 2 smartphones eller tablets, der kan skiftes til at levere musik med kraftfuld stereolyd.

Velanset JBL lyd
Den fuldt vandtætte og trådløse JBL Charge 4 højttaler har JBL Bass radiator, der demonstrerer den rige bas i denne transportable enhed ved at gøre den mere fremtrædende.

JBL Connect+
Med JBL Connect+ teknologien kan du forbinde enheden trådløst til over 100 JBL højttalere for at forbedre lydoplevelsen ved at skabe en kraftfuld opsætning.

IPX7 vandtæt
Med IPX7 certificeringen er Charge 4 helt vandtæt, så du ikke behøver bekymre dig om regn eller spildt væske. Charge 4 kan endda klare en tur under vand.

Andre funktioner
- 7.800mAh powerbank med op til 20 timers spilletid
- Oplader smartphones og tablets via USB

Inkluderet i pakken
- JBL Charge 4
- Type C USB-kabel
- Hurtigstartsvejledning
- Garantikort
- Sikkerhedsark

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)