Feilur OK

JBL BAR 9.1 SOUNDBAR BLACK

JBL BAR 9.1 SOUNDBAR BLACK
Vørunummar: 136929

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

8.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
JBL Bar 9.1-channel soundbaren med 10" trådløs subwoofer og 2 aftagelige true wireless surroundhøjttalere med fordybende Dolby Atmos lyd skaber en virtuel surround-lyd, der kan gøre film til en hjemmebiografoplevelse.

  • 820 watt systemkraft, Dolby Atmos
  • 2 true wireless surroundhøjttalere
  • Chromecast, AirPlay 2
Lýsing

Smálutir

JBL Bar 9.1-channel soundbaren med opadfyrende drivere, aftagelige trådløse surroundhøttalere og en 10" trådløs subwoofer, der tilsammen skaber en flot filmoplevelse uden behovet for en ægte 9.1 højttaleropsætning. Soundbaren understøtter Google Chromecast og Apple AirPlay 2, kan afspille musik fra Bluetooth over dit wi-fi-netværk og er kompatibel med 4K UHD, HDR pass-through og Dolby Vision.

Dolby Atmos
Træd ind i en verden af Dolby Atmos, der leverer fantastisk rig og dyb lyd. Denne lydteknologi leverer multidimensionel lyd og bringer lyden til live.

True wireless surroundhøjttalere
JBL Bar 9.1 har unikt designede batteridrevne højttalere, du kan tage af direkte fra højttaleren for at skabe en biografagtig oplevelse. Disse true wireless surroundhøjttalere har en spilletid på 10 timer pr. opladning.

Trådløs subwoofer
Subwooferen er udstyret med en 10" (250 mm) lavfrekvens-transducer, der leverer kraftfuld bas til din lydoplevelse. Og nyd det rene look - forbindelsen mellem din soundbar og subwoofer er trådløs.

4K og HDR pass-through
JBL Bar 9.1 understøtter 4K Ultra HD video pass-through og giver mulighed for at native 4K videoindhold kan sendes gennem til et 4K TV eller projektor i livagtige HDR farver. Så gør din næste filmaften til noget helt særligt med denne soundbar.

Bluetooth streaming
Stream trådløst fra smartphones og tablets via Bluetooth og nyd alle sange med fyldig lydgengivelse og exceptionel bas.

Indbygget Chromecast
JBL Bar 9.1 kan streame din favoritradio, yndlingsplayliste eller -podcast fra din mobilenhed til højttaleren, Indstil Google Home appen og nyd multirumsafspilning med andre kompatible enheder.

HDMI-forbindelse
JBL Bar 9.1 har et HDMI-input, der giver dig mulighed for at tilslutte kildekomponenter med HDMI. Det inkluderede HDMI-output med Audio Return Channel (ARC) giver dig mulighed for at sende lyden fra dit kompatible TV til din receiver med det samme HDMI-kabel, der allerede er i brug, og så du kan sende lyd og video til dit TV uden ekstra kabler.

Inkluderet i pakken
- JBL Bar 9.1 soundbar
- Trådløs subwoofer
- 2x trådløse surroundsoundhøjttalere
- Fjernbetjening med batterier
- Strømkabler
- HDMI-kabel
- AUX kabel
- Optisk kabel
- Vægmount-beslagsæt med skruer
- Hurtigstartsvejledning
- Garantikort
- Sikkerhedsark

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)