Feilur OK

JBL CHARGE 4 WHITE

JBL CHARGE 4 WHITE
Vørunummar: 10341

Availability: Á goymslu

Den bærbare JBL Charge oplader skaber fuldspektret og kraftfuld lyd med stærk bas, som du kan tage med overalt. Den kan endda oplade din smart-enhed, så du kan være sikker på at hverken musikken eller telefonen dør ud.  • Bærbar højttaler

  • 20 timers brugstid

  • IPX 7 fuldt vandtæt

  • Bærbar højttaler
  • 20 timers brugstid
  • IPX 7 fuldt vandtæt
Lýsing

Smálutir

  • JBL Charge 4 trådløs højttaler (ocean blue)

Nyd den legendariske JBL lyd fuldt ud med den vandtætte og trådløse JBL Charge 4 højttaler, der leverer hele 20 timers trådløs musik. Forbind flere JBL højttalere med Connect+ for at skabe den ultimative fest.

Trådløs Bluetooth streaming
Den trådløse Bluetooth 4.2 streaming giver dig mulighed for at forbinde op til 2 smartphones eller tablets, der kan skiftes til at levere musik med kraftfuld stereolyd.

Velanset JBL lyd
Den fuldt vandtætte og trådløse JBL Charge 4 højttaler har JBL Bass radiator, der demonstrerer den rige bas i denne transportable enhed ved at gøre den mere fremtrædende.

JBL Connect+
Med JBL Connect+ teknologien kan du forbinde enheden trådløst til over 100 JBL højttalere for at forbedre lydoplevelsen ved at skabe en kraftfuld opsætning.

IPX7 vandtæt
Med IPX7 certificeringen er Charge 4 helt vandtæt, så du ikke behøver bekymre dig om regn eller spildt væske. Charge 4 kan endda klare en tur under vand.

Andre funktioner
- 7.800mAh powerbank med op til 20 timers spilletid
- Oplader smartphones og tablets via USB

Inkluderet i pakken
- JBL Charge 4
- Type C USB-kabel
- Hurtigstartsvejledning
- Garantikort
- Sikkerhedsark

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
6925281940040
Dømingar
0 Døming(ar)