Feilur OK

JBL XTREME 2 RED

JBL XTREME 2 RED
Vørunummar: 10343

Availability: Á goymslu

Oplev kraftfuld stereolyd og stærk bas med den robuste, men bærbare, trådløse JBL Xtreme 2 højttaler, som du kan tage med dig overalt, og som giver 15 timers spilletid på en opladning.

  • Bærbar trådløs højttaler
  • Bluetooth-forbindelse
  • IPX7 vandtæt
Lýsing

Smálutir

  • JBL Xtreme 2 trådløs højttaler (rød)

Den trådløse JBL Xtreme 2 højttaler med flot, dynamisk lyd er den ultimative rejsemakker på ethvert eventyr. Forbind højttaleren til din smartphone eller tablet derhjemme eller tag den med på farten eller til fest. Højttalerens vandtætte design er udført i et slidstærkt stofmateriale, der holder til alle dine eventyr. Med Xtreme 2 har JBL tænkt på alt, du har brug for, når festen skal sættes i gang – du kan have 2 enheder forbundet samtidig, og der er endda en oplukker i stroppen.

Legendarisk JBL-lyd: Xtreme 2 højttaleren har JBL Bass Radiator-teknologi. Bassen er kraftfuld, så lyden fra højttalerne er endnu klarere.

Bluetooth-streaming: Stream trådløs musik med høj lydkvalitet eller foretag telefonopkald – begge dele med Bluetooth-teknologien.

10.000 mAh batteri: Takket være det indbyggede litium-ion-batteri med stor kapacitet kan du nyde op til 15 timers musik.

IPX7 vandtæt: Xtreme 2 er certificeret IPX 7 vandtæt, så du behøver ikke bekymre dig om regn eller væsketab på højttaleren – den kan endda tåle at ryge i åbent vand.

JBL Connect+: Med JBL Connect-teknologien kan du forbinde op til 100 JBL-højttalere for at få en bedre lydoplevelse.

Inkluderet i pakken:
- JBL Xtreme 2
- Strømadapter
- Strop
- Hurtigstartsvejledning
- Sikkerhedsark
- Garantibevis

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)