Feilur OK

JBL PARTYBOX 200 BLACK

JBL PARTYBOX 200 BLACK
Vørunummar: 10345

Availability: Á goymslu

Nyd kraftfuld kvalitetslyd med JBL PartyBox 200 højttaleren med levende lyseffekter og start festen hvor end livet tager dig hen. Forbind 2 PartyBox-højttalere for mere intensiv lydkvalitet.

  • JBL Signature Sound
  • Lysshow
  • Mikrofon- og guitarinput
Lýsing

Smálutir

Invitér vennerne til karaokeaften eller mød hinanden på tagterassen til en fest under stjernerne med denne JBL PartyBox 200 højttaler. Den skaber den kraftfulde JBL-kvalitetslyd, og lysshowet skaber en skøn atmosfære.

Lysshow
Vælg mellem 3 lystilstande alt efter dit humør. PartyBox 200 kommer med Meter, Pulse og Party tilstande.

Mikrofon- og guitarinputs
Vis dit musikalske talent til vennerne og spil den originale musik. Slut mikrofonen og en elektrisk guitar til gennem separate jacks og kast dig ud i et covernummer.

Lyt til den musik, du vil
Forbind enhver af dine enheder, eksempelvis en computer, tablet, smartphone eller iPod, med Bluetooth og stream din musik trådløst med høj lydkvalitet. Du kan også bruge en USB-pind til at lytte til din forprogrammerede playliste, så du ikke skal bekymre dig om musikken.

Stænksikret
PartyBox 200 er stænksikret, så du skal ikke bekymre dig om at spilde drinks i den. Et par dråber skader ikke.

Endnu mere kraftfuld lyd
Kombinér 2 PartyBox højttalere trådløst via True Wireless Stereo med Bluetooth eller brug et kabel og forbind dem via RCA-output.

12V DC input
Begræns ikke dig selv – tag festen med udenfor. Med 12V DC-inputtet kan du slutte enheden til overalt, selv i bilen, så du kan nyde musik overalt.

Inkluderet i pakken
- JBL PartyBox 200
- Hurtigstartsvejledning
- Garantikort
- Sikkerhedsark
- AC Power Code
- 12V DC-kabel

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
6925281939907
Dømingar
0 Døming(ar)