Feilur OK

JAYBIRD VISTA BLACK

JAYBIRD VISTA BLACK
Vørunummar: 46135

Availability: Á goymslu

Nu kan du kan zone ud i fitnesscentret eller mens du jogger og slå dine egne rekorder med Jaybird Vista, de trådløse in-ear høretelefoner, som giver dig helt op til 32 timers brugstid.

  • True Wireless in-ear høretelefoner
  • 16 opladninger via opladningsetui
  • IPX7 vandtæt
Lýsing

Smálutir

Jaybird Vista trådløse in-ear høretelefoner (sort)
 

De trådløse Jaybird Vista in-ear høretelefoner giver dig alt hvad du behøver fra en musikledsager på dine sportseventyr. Den lette konstruktion, som er sved- og vandtæt, har sikker pasform og lang batterilevetid giver dig bevægelsesfrihed. Men det vigtigste er, at den giver dig en fremragende lydkvalitet, som enhver musikelsker vil værdsætte.

True Wireless
Jaybird Vista tilbyder kvalitetslyd uden et eneste kabel mellem ørepropperne eller enheden for at skabe en ægte følelse af frihed og fleksibilitet.

Bluetooth-forbindelse
Bluetooth er en teknologi, der sikrer den perfekte trådløse oplevelse og kan gnidningsfrit skifte mellem musik og opkald. Med denne forbindelse kan du trådløst streame fra enhver enhed med Bluetooth, hvilket gør dig i stand til at bevæge dig frit omkring.

Lang batterilevetid og hurtig opladning
Et sæt fuldt opladte Vista høretelefoner giver dig 6 timer lytte-/taletid. Det medfølgende etui giver høretelefonerne 10 ekstra timers brug. Hvis du kun bruger en øreprop af gangen, kan du strække batterilevetiden til hele 32 timer. Har du glemt at oplade dine Vista høretelefoner? Det gør ikke noget. Efter kun 5 minutters opladning har du en hel times brug. Nok til træningen eller løbeturen.

IPX7 vandtæt
Hverken sved, tårer eller regndråber kan skade dine Vista høretelefoner. IPX7 certificeringen betyder, at selv hvis du taber dem i vandet, forbliver de vandtætte i 3 minutter helt ned til 1 meter. Dit eneste problem er at du mister din undskyldning for ikke at tage ud at løbe når det regner.

Indbygget mikrofon og fjernbetjening
Den simple multifunktionsknap gør dig i stand til at afspille og pause din musik, skifte sang, skrue op eller ned for volumen og tage imod opkald med fjernbetjeningen og mikrofonen.

Inkluderet i pakken:
- Jaybird Vista
- Magnetisk opladningsetui
- Eargel-pose

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
5099206081987
Dømingar
0 Døming(ar)