Feilur OK

Japanese Steel Hair Clipper

Japanese Steel Hair Clipper
Vørunummar: 67182

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

899
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Sæt dit hår, som du vil med den digitale BaByliss for Men Japanese Steel trimmer BAE990E. De japanske stålklinger har længdestyring og 8 kamme, som sikrer en god og præcis trimning.

  • 160 minutters brugstid
  • Japanske stålklinger
  • Skær, 45 længdeindstillinger
Lýsing

Smálutir

Sæt dit hår, som du vil med den digitale BaByliss for Men Japanese Steel trimmer BAE990E. Trimmeren har japanske stålklinger og 5-trins længdestyring, som giver let og flydende trimning. Enheden kan bruges med eller uden ledning, og har en brugstid på 160 minutter. Trimmeren følges af et holdbart rejseetui.

Japanske stålklinger
Trimmeren er udstyret med exceptionelle japanske stålklinger. Klingernes skarpe vinkel sikrer en flydende og jævn trimning selv ved langt og tykt hår.

Længdeindstillinger
Vælg mellem 45 længdeindstillinger mellem 0,2 og 28 mm. Trimmeren er også udstyret med 8 kamme, som er praktiske, hvis du skal lave en særlig frusure.

Længedestyring
For at sikre en præcis trimlængde er trimmeren udstyret med en 5-trins længdestyring, som let kan justeres med en simpel drejning af styrepinden.

Skærm
Den praktiske skærm hjælper dig med at holde øje med trimmerens batteristatus.

Brug uden ledning
Denne trimmer kan bruges med eller uden ledning, så du kan tage den med dig, hvor du vil. Det kraftige Litium-Ion batteri giver 160 minutters brugstid. Hvis du har travlt, kan du hurtigt lade op til 15 minutters brug.

Let vedligeholdelse
Trimmeren er let at rengøre: Du skal bare fjerne klingerne og vaske dem under rindende vand.

Inkluderet i pakken:
- 8 kamme
- Rejseetui

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)