Feilur OK

iPhone XR 128GB White

iPhone XR 128GB White
Vørunummar: 236217

Availability: Á goymslu

Ændr måden du oplever dit liv med den spændende iPhone XR. Dens edge-to-edge Liquid Retina LCD-skærm tilbyder blændende farver og det fantastiske 12 MP bagsidekamera lader dig fange verden omkring dig på innovative måder.
  • 6,1" Liquid Retina LCD-skærm
  • Haptisk Touch, Face ID
  • 12 MP vidvinkel kamera
Lýsing

Smálutir

Spændende og revolutionerende. iPhone XR tilbyder øjeblikkelig genkendeligt design, udformet af aluminium og forstærket glas. Den er fyldt med high-end teknologier, der er klar til at ændre dit liv og tilbyde innovative måder at interagere med verden.

Liquid Retina skærm
6.1” Liquid Retina LCD-skærmen strækker sig fra kant til kant og tilbyder mere plads til alt indholdet, mens telefonens dimensioner gør den nem at håndtere med én hånd. Skærmen har 1792×828 opløsning med 326 ppi, der leverer finesse i alle detaljer, superb lysstyrke og True Tone teknologi, der gengiver præcise farver.

Ansigtsgenkendelse
Lås op for din iPhone XR eller godkend betalinger med et enkelt blik. Takket være ansigtsgenkendelsesteknologien, der benytter en avanceret A12 Bionic neural motor er din personlige information opbevaret i krypteret form med maksimum sikkerhed, som tilpasser sig dit ansigt efterhånden som det ændrer sig. Det virker om dagen og om natten, uanset om du har make-up på eller et overskæg. 30.000 usynlige pletter skaber et dybdekort af dit ansigt, som ikke kan snydes af nogen. Og for at gøre chat mere sjovt kan du dele udtryksfulde animerede 3D animoji baseret på din stemme og ansigtsbevægelser.

Processor
A12 Bionic chippen besidder kraften fra 4 CPU-kerner og 6 GPU-kerner, der kan udnyttes til at spille high-end 3D spil, forstærket virkelighedsapps, fantastiske VR verdener og meget mere. Start dine apps hurtigere og føl den gnidningsløse bearbejdningseffekt med hver berøring.

Haptisk Touch
Intet behov for fysiske knapper – bare tryk på skærmen for at vække telefonen, swipe op for at tilgå startskærmen eller swipe ned for at se dine notifikationer. Et længerevarende tryk på startskærmen leder dig direkte til kontrolcenteret, lader dig tænde for kameraet og mere.

Bagkamera
Tag flotte billeder med 12 MP bagkameraet, også i lav belysning. Sensoren bruger en vidvinkel linse med fremragende f/1,8 blændeåbning til fantastisk portræt- og modefotografering. Den optiske billedstabilisator lader dig tage billeder af hurtige subjekter med høj klarhed. Film stærkt oplyste scener med HDR forbedring og optage ultraskarpe 4K 2160p videoer ved 60 fps.

TrueDepth kamera
Det frontvendte TrueDepth 7 MP kamera lader dig tage flotte selfies og gruppebilleder fulde af levende farver. Brug Portrait Lighting-funktionen til at opnå studiolignede belysning og foretag Full HD videoopkald eller vlogs i overlegen kvalitet.

Batteri og trådløs Qi-opladning
Det effektive batteri giver dig længerevarende ydeevne på en enkelt opladning. Du kan oplade din iPhone XR mere bekvemt med den trådløse AirPower eller andre kompatible opladningsstationer og -måtter verden over (sælges separat). Du placerer enheden på måtten og fjerner den, når du vil – der er ingen ledninger, der begrænser dig.

iOS 12
Takket være den højere reaktionshastighed, hurtigere app opstart, smartere notifikation og forbedrede privatlivs funktioner er iOS 12 endnu mere personlig og sikker. Fastsæt skærmtid for dine børn, brug Do Not Disturb funktionerne til stilletid, når du har brug for lidt tid for dig selv, skab personlige Memojis med dine egne ansigtstræk og del dine oplevelser med mange venner på en gang med Group FaceTime videoopkald.

OBS: Vær opmærksom på at denne telefon ikke er vandtæt, men sprøjt-, vand- og støvafvisende.

Flere funktioner:
- 128 GB intern hukommelse
- Dual SIM aktiveret med fysisk Nano SIM og virtuelt eSIM
- 4K 2160p/60 fps video, Full HD 1080p/60 fps video, Full HD slowmotion video ved 240 fps
- Wi-fi-ac, Bluetooth 5.0, one-touch NFC parring
- Lightning-port til opladning, datasynkronisering og lydoutput

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)