Feilur OK

iPhone SE 256GB Black

FYRR 5599
iPhone SE 256GB Black
Vørunummar: 173125

Availability: Á goymslu

Den nye iPhone SE kommer i en praktisk lommestørrelse. Den er udstyret med en 4,7" Retina HD-touchskærm og en kraftig Bionic A13-chip. Telefonen er beskyttet mod vandstænk og støv, og med 12MP-kameraet kan du tage flotte billeder.

  • 4,7“ Retina HD touchskærm
  • 12MP kamera med True Tone flash
  • Bionic A13 chipset, IP67-sikret
Lýsing

Smálutir

Denne nye iPhone SE er en smartphone i praktisk lommestørrelse designet i glas og aluminium. Den er udstyret med en 4,7” Retina HD-touchskærm og et 12 MP bagkamera med avancerede funktioner og LED True Tone-blitz. Takket være den kraftige Apple Bionic A13 chip kan du uden problemer spille selv krævende spil på telefonen. IP67-certificeringen sikrer, at telefonen kan tåle at være nedsænket op til 1 meter under vand i op til 30 minutter.

Retina HD-touchskærm
iPhone SE er en af de sidste smartphones i lommestørrelse på markedet. Den er udstyret med en smuk 4,7" Retina HD-touchskærm med en opløsning på 1334x750p. Skærmen er udstyret med True Tone-teknologi, som hjælper med at justere farvebalancen, hvilket forbedrer skærmens synlighed under alle lysforhold, og Haptic Touch-funktionen giver en følelse af at trykke på egentlige knapper, når du bruger skærmen. Alt i alt leverer denne skærm en stærk brugeroplevelse, som vi kender den fra Apple.

Kamera
Den brede 12MP hovedsensor med blændeåbning f/1.8 er placeret på telefonens bagside ved siden af LED True Tone-blitzen. Kameraet har 5x digitalt zoom og er forsynet med en række avancerede teknologier. I portrættilstand kan du tage flotte portrætbilleder med bokeh-effekt, som du kan justere med en praktisk Depth Control-slider, som lader dig sløre baggrunden, endda efter du har taget billedet. Med Portrait Lighting-funktionen får du 6 stærke effekter, som lader dig justere lyset, så du kan slippe din kreativitet løs. Med QuickTake kan du optage videoer i fremragende 4K-opløsning med stereolyd. På telefonens forside finder du et 7MP kamera med f/2.2 blændeåbning.

Ydelse og lagring
Den særlige A13 Bionic processor fra Apple leverer fremragende ydelse til krævende apps og spil, men er også energieffektiv takket være 7nm-fremstillingsprocessen. Alle dine billeder, videoer, musik og apps gemmes på en intern lagring på 256 GB.

iOS 13
iPhone SE er udstyret med den nyeste version 13 af Apple iOS, som er designet til at levere maksimal komfort til din daglige brug af telefonen. Det er udstyret med mørketilstand på tværs af systemet, en sofistikeret billede-app og stærke sikkerhedsfunktioner, som værner om dit privatliv. Du kan også hygge dig med Memoji, som er din personlige digitale persona.

Touch-ID
iPhone er udstyret med det velkendte Touch-ID-system – en fingeraftryksaflæser placeret i telefonens hjemmeknap. Udover at kunne låse op for din telefon kan den også bruges til at gennemføre betalinger med Apple Pay.

Vand- og støvresistent
Skal du ud på eventyr? Tag din telefon med dig – takket være IP67-certificeringen kan telefonen holde til at blive nedsænket i vand ned til 1 meter i op til 30 minutter. Den er desuden støvresistent.

Andre egenskaber:
- Dual SIM (nano-SIM og e-SIM)
- VoLTE til 4G opkald, VoWi-Fi til opkald med wi-fi (kun bestemte udbydere)
- Wi-fi 6 (802.11ax)
- GPS, GLONASS lokaliseringstjenester
- Bluetooth 5.0
- NFC til trådløs betaling
- Udstyret med trådløs opladning

Inkluderet i pakken:
- iPhone SE
- EarPods med Lightning-fatning
- Lightning til USB-kabel
- USB-strømadapter
- Dokumentation

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)