Feilur OK

iPhone 13 128GB (PRODUCT)RED

iPhone 13 128GB (PRODUCT)RED
Vørunummar: 361836

Availability: Á goymslu

Den helt nye iPhone 13 smartphone tilbyder et forbedret dual 12 MP kamera med sensor-shift OIS og en A15 Bionic processor med 5G understøttelse og kraftfulde AI-funktioner. Den er IP68-certificeret og holder til lidt af hvert.

  • 6,1“ Super Retina XDR skærm
  • 12MP Wide + 12MP Ultra Wide-kamera
  • Kraftfuld A15 Bionic CPU med 5G
Lýsing

Smálutir

iPhone 13 smartphonen imponerer med sin fantastisk hurtige A15 Bionic processor, 5G dataforbindelse og det flotte 12MP dual kamera med sensor-shift OIS. Så opfanger det endnu mere lys og detaljer, selv i mørke områder. Takket være IP68-certificeringen og Ceramic Shield-glasset, som dækker skærmen, kan du tage telefonen med på eventyr uden bekymringer.

Klassisk design med god slidstyrke
iPhone 13 har et klassisk design med en ramme i aluminium og en bagside i glas. For at sikre endnu højere slidstyrke for enhedens touchskærm har Apple arbejdet tæt sammen med Corning for at udvikle en revolutionerende glasteknologi – nemlig Ceramic Shield, som introducerer nanokeramiske krystaller i glas. Denne iPhone har også IP68 vurdering, så den er spildresistent og kan klare sig i op til 30 minutter på 6 meters vanddybde.

Super Retina XDR-skærm
Super Retina XDR OLED touchskærmen strækker sig fra kant til kant og tilbyder mere plads til indhold, mens telefonens dimensioner holdes på et niveau, hvor du stadig kan bruge den i én hånd. 2532× 1170 skærmopløsningen med 460 ppi leverer et højt detaljeniveau samt True Tone- og HDR-teknologi for præcise farver. Med en maksimal lysstyrke på 800 nits ved typisk brug og 1.200 nits til HDR-indhold kan alt ses klart og tydeligt på billederne, selv på en solskinsdag.

Kraftfuld processor
A15 Bionic processoren tilbyder en 6-core CPU med 2 ydelses- og 4 effektivitetskerner, samt en ny 4-kerne grafikprocessorenhed for en fremragende gaming- og multimedieoplevelse og en ny 16-core Neural Engine. Selvom det er en kraftfuld enhed, er den også enormt strømeffektiv takket være 5nm fremstillingsprocessen.

Dual kamerasystem med Wide og Ultra Wide
iPhone 13 har et fantastisk dual kamerasystem med et Ultra Wide kamera, der gør det muligt at tage billeder og optage 4K videoer uden for rammen – en funktion der er perfekt til at tage billeder af landskaber, grupper, indretning og action. Ultra Wide-sensoren opfanger nu endnu flere detaljer i mørke områder. Det andet kamera er et 12 MP vidvinkelkamera, der tager flot oplyste billeder, selv i lav belysning, takket være den nye Night-tilstand. Det har også en ny sensor-shift billedstabiliseringsfunktion for skarpe billeder, selv når hånden ryster. Portrættilstanden med 6 effekter og Depth Control kan skabe mere naturlig bokeh og giver mere lyskontrol, så du altid kan tage flotte billeder.

Cinematic-tilstand for professionelle videoer
Når du optager videoer, kan du drage fordel af den nye Cinematic-tilstand, som automatisk skifter fokus fra ét subjekt til et andet, hvilket skaber flotte dybdeeffekter og fokusovergange. Kameraet fornemmer også, når et nyt subjekt træder ind i scenen og skifter fokus. Takket være iPhones gode processeringsegenskaber kan du endda justere dine optagelser, efter du har optaget dem. Denne teknik giver dig mulighed for at skabe mere professionelt indhold på din iPhone.

TrueDepth frontkamera
Det frontvendte TrueDepth 12 MP kamera kan bruges til fantastiske selfies og gruppebilleder, der er fulde af levende farver. Du kan endda bruge frontkameraet til at tage et slofie – et slow-motion selfie i høj kvalitet.

Next-generation Smart HDR 4
Tag ultraskarpe billeder med Smart HDR 4, der bruger maskinlæring til at maksimere potentialet for hvert billede og justerer lysstyrke, farver og hvidbalance. Så du kan tage flotte billeder og videoer under alle lysforhold og med perfekt optagede hudtoner og teksturer.

iOS 15
iPhone 13 har forbedret iOS 15. Med SharePlay kan du tale på FaceTime mens du ser TV-serier og film, lytter til musik eller deler din skærm. Gittertilstanden viser personerne på FaceTime i samme størrelse, så du opnår bedre gruppesamtaler. Notifikationerne er blevet designet på ny og viser nu større kontaktfotos og app-ikoner, så det er nemmere at identificere dem.

Flere funktioner
- 128 GB intern hukommelse
- Dual SIM-kompatibel med fysisk Nano SIM og virtuel eSIM
- Mere sikker Face ID
- Lynhurtigt WiFi 6, Bluetooth 5.0 og one-touch NFC parring
- MagSafe trådløs opladning op til 15 W - Qi trådløs opladning op til 7,5 W

I æsken:
- iPhone 13
- USB-C til Lightning-kabel
- Dokumentation

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)