Feilur OK

iPhone 12 64GB White

iPhone 12 64GB White
Vørunummar: 234555

Availability: Á goymslu

Oplev bjergtagende hastighed på denne iPhone 12 smartphone. Tag fantastiske billeder og videoer i levende detaljer med 12 MP Dual kameraet og tjek dem på 6,1” Super Retina XDR OLED skærm.
  • 6,1” Super Retina XDR skærm
  • A14 Bionic processor, IP68 vurderet
  • 12 MP Dual kamerasystem
Lýsing

Smálutir

iPhone 12 smartphonen tilbyder fantastiske funktioner. Tag fantastiske billeder med flotte detaljer med 12 MP Dual kameraet, selv om natten eller under dårlige lysforhold. Udnyt A14 Bionic chippen, der gør det muligt at spille sjove spil og nyde dem med et højt detaljeniveau på 6,1” Super Retina XDR OLED skærmen. Den nye iPhone har også et TrueDepth frontkamera, iOS 14 og mulighed for magnetisk opladning.

Design
iPhone 12 har et flot design med skarpe kanter og flotte farver. For at sikre endnu højere slidstyrke for enhedens touchskærm har Apple arbejdet tæt sammen med Corning for at udvikle revolutionerende glasteknologi. Ceramic Shield introducerer nanokeramiske krystaller i glas. Denne proces sikrer 4x bedre slidstyrke ved fald sammenlignet med iPhone 11 serien. Denne iPhone har også IP68 vurdering, så den er spildresistent og kan endda klare sig i op til 30 minutter på 6 meters dybde.

Skærm
Super Retina XDR OLED skærmen strækker sig fra kant til kant og tilbyder mere plads til indhold, mens telefonens dimensioner holdes på et niveau, hvor du stadig kan bruge den i én hånd. 2532× 1170 skærmopløsningen med 460 ppi leverer et højt detaljeniveau og fremragende lysstyrke samt True Tone teknologi for præcise farver.

Processor
A14 Bionic chippen tilbyder 40% kraftforøgelse uden at gå på kompromis med batterilevetiden takket være 5 nm chipstørrelsen. Neural Engine enheden brager let gennem krævende apps augmented reality-miljøer.

Dual kamerasystem med Ultra Wide
iPhone 12 har et fantastisk dual kamerasystem med et Ultra Wide kamera, der gør det muligt at tage billeder og optage 4K videoer uden for rammen, så du får 4x mere med – en funktion der er perfekt til at tage billeder af landskaber, grupper, indretning og action. Det andet kamera er et 12 MP vidvinkelkamera, der tager flot oplyste billeder, selv i lav belysning, takket være den nye Night tilstand. Portrættilstanden med 6 effekter og Depth Control kan skabe mere naturlig bokeh og kommer med mere lyskontrol, så du altid kan tage flotte billeder.

QuickTake
Denne praktiske funktion sikrer at du ikke går glip at uventede øjeblikke. Med iPhone 12 kan du optage videoer i fototilstanden ved at holde udløseren nede.

TrueDepth kamera
Det frontvendte TrueDepth 12 MP kamera kan bruges til fantastiske selfies og gruppebilleder, der er fulde af levende farver. Du kan endda bruge frontkameraet til at tage et slofie – et slow-motion selfie i høj kvalitet.

Next-generation Smart HDR
Tag ultraskarpe billeder med Smart HDR 3, der bruger maskinlæring til at maksimere potentialet for hvert billede og justerer lysstyrke, farver og hvidbalance. Så du kan tage flotte billeder og videoer under alle lysforhold og med perfekt optagede hudtoner og teksturer.

iOS 14
iPhone 12 har forbedret iOS 14. Apps kan nu let organiseres via et automatisk genereret bibliotek, og du kan få widgets vist på hjemmeskærmen for let adgang. Takket være de kompakte indkomne opkald fylder de ikke længere hele skærmen, og selv beskeder er blevet forbedrede, herunder med nye funktioner til Memoji og muligheden for at svare via tråde.

Flere funktioner
- 64 GB intern hukommelse
- Dual SIM-kompatibel med fysisk Nano SIM og virtuel eSIM
- Mere sikker Face ID
- IP68 vurdering – i stand til at klare op til 30 minutter op til 6 meter under vand
- Lynhurtigt WiFi 6, Bluetooth 5.0 og one-touch NFC parring
- Opladning via Lightning-to-USB-C kabel (inkluderet) eller magnetisk oplader (ikke inkluderet)

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)