Feilur OK

iPhone 11 64GB Yellow

iPhone 11 64GB Yellow
Vørunummar: 235552

Availability: Á goymslu

Indfang verden omkring dig når du tager betagende billeder og videoer med din iPhone 11 smartphone, som har et Ultra Wide kamera med eksklusiv lyskontrol og et virkelighedstro all-screen display, der får alt indhold til at skille sig ud.

  • 6,1" Liquid Retina LCD-skærm
  • A13 Bionic CPU
  • 12 MP dobbelt kamerasystem
Lýsing

Smálutir

Luk øjnene op og se verdens skønhed fra et nyt perspektiv gennem en 6,1" skærm på din iPhone 11, der har en hurtig chip, high-end teknologi og innovative funktioner, der gør driften gnidningsfri og dårlige billeder vil næsten være umulige at tage.

Design
iPhone 11 har et luksuriøst, aluminiums- og glasdesign med blidt afrundede hjørner og fokus på telefonens holdbarhed med det mest robuste glas på en smartphone, både for og bag. iPhone 11 er klar til at ledsage dig på ethvert eventyr, da den er vandresistent og kan både klare at blive tilsprøjtet og nedsænket i vand.

Skærm
Telefonens 6,1” Liquid Retina LCD-skærm strækker sig fra kant-til-kant og tilbyder mere plads til alt dit indhold, mens telefonens dimensioner gør den nem at håndtere med én hånd. Skærmens 1792×828 opløsning med 326 ppi leverer finesse i alle detaljer og superb lysstyrke, samt True Tone teknologi for nøjagtige farver.

Processor
A13 Bionic processoren fra Apple leverer en betagende præstation ved krævende handlinger og spil og er samtidig strømbesparende takket være dens moderne 7 nm fremstillingsproces.

Dobbelt kamerasystem med Ultra Wide
iPhone 11 har et fantastisk dobbelt kamerasystem med et Ultra Wide kamera, som kan tage billeder og optage 4K videoer uden for rammen for 4 gange mere scene, en funktion der er perfekt når du skal tage billeder af landskaber, grupper, store interiør- og action billeder. Det andet 12 MP vidvinkels kamera skaber smukt belyste billeder, selv under dårlig belysning, med en op til 3 gange hurtigere autofokus. Portræt-mode med Depth Control giver mulighed for mere naturlig bokeh og har mere lysstyring for altid imponerende resultater.

QuickTake
Denne nyttige funktion sikrer at du ikke går glip af et uventet øjeblik på videoen. Med iPhone 11 kan du optage videoer i fototilstand, bare ved at holde udløseren nede.

TrueDepth kamera
Med det fremadvendte TrueDepth 12 MP kamera kan du tage fantastiske selfies og betagende gruppebilleder fyldt med levende farver. Du kan endda tage en slofie, en slowmotion, højkvalitets selfie med dette frontkamera.

Next-generation Smart HDR
Tag altid de bedste billeder og undgå slørede billeder når du indfanger et øjeblik fyldt med action og tag skarpe billeder fyldt med virkelighedstro farver, helt uden lukkerforsinkelse. Selv når du tager billeder mod solen kan iPhone 11 tage skarpe billeder med de mindste detaljer, lyse farver og høj kontrast ved at tage sekundære interframe billeder ved mørkere eksponeringer.

Kraftfuld lydoplevelse
Oplev fantastisk lydkvalitet gennem rumlig lyd med Dolby Atmos, der leverer bredere dynamisk rækkevidde og rigere lyd, noget man tidligere mente kun var muligt når man lyttede via hovedtelefoner. Skab videoer med unik lydkvalitet, foretag tydeligere højttalertelefonopkald og se videoer og spil spil med en filmisk følelse.

iOS 13
I din iPhone 11 vender Apples berømte iOS tilbage i version 13. Det er bygget til at give maksimal komfort i daglig brug og har en systembred mørk tilstand, en sofistikeret foto-app og fantastiske sikkerhedsfunktionaliteter for at forbedre privatlivets fred. Du kan også have det sjovt med Memoji, din sjove, digitale persona, der afspejler din stil og personlighed.

Flere egenskaber:
- 64 GB intern lagring
- Dual SIM aktiveret med fysisk Nano SIM og virtuel eSIM
- Mere sikkert Face ID
- IP68 certificering - kan tåle at være op til 2 meter under vand i 30 minutter
- Lynhurtig wi-fi 6, Bluetooth 5.0 og one-touch NFC-parring

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)