Feilur OK

MTXP2 iPad Pro 11 64 Si

MTXP2 iPad Pro 11 64 Si
Vørunummar: 15072

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

iPad Pro 11” er dit digitale lærred og vindue til verden og Liquid Retina-skærmen strækker sig fra kant til kant. Med en Apple A12X Bionic-chip bag skærmen kan dine hænde røre og føle den stærke indre ydeevne.
  • Edge-to-edge Liquid Retina-skærm
  • 8-core A12X Bionic processor
  • Face ID, USB C-forbindelse
Lýsing

Smálutir

Med iPad Pro 11” kan du takle dine ideer og forvandle dem til virkelighed. Uanset om du er en spirende indretningsarkitekt, en ingeniør, som skubber udviklingen af nye apps, en arkitekt i et studio eller en opfinder med en levende fantasi – hele iPad Pro skærmen er et sted hvor din kreativitet kan slippes løs.

Slankere og lettere: Vi har skåret ned på vægten og millimeterne, men ikke hjørnerne. iPad Pro 11” er 5,9 mm tyk og vejer 468 gram, let nok til at kunne holdes med en enkelt hånd. Og på edge-to-edge-skærmen er der masser af digitalt lærred til rådighed, uden unødvendig ekstra vægt på siderne.

Plads til alle: 11” Liquid Retina-skærmen har mere end 5,6 millioner pixels til at fortrylle dig med betagende grafik i billeder, videoer eller professionelle apps. True Tone-teknologien justerer farverne og lysstyrken til det omgivende lys for at gøre billedet mere naturligt. Skærmens forøgede lysstyrke understøtter P3 farveprofilen for flere levende farver. Den anti-reflekterende belægning lader dig bruge din iPad Pro udenfor uden problemer. Takket være 120 Hz opdateringshastigheden og den forbedrede touch-brugerflade understøtter skærmen gestuskontrol og en højere grad af præcision med Apple Pencil.

Banebrydende teknologi: iPad Pro benytter en 8-core A12X Bionic-chip med M12 bevægelses-coprocessor samt en 7-kernet grafisk enhed til let kørsel af krævende apps. Uanset om du modellerer 3D objekter, redigerer 4K-videoer eller designer indviklede projekter vil iPad Pro imponere dig.

USB-C stik: Det vendbare USB-C stik er mere end et højhastigheds-datalink. Brug det til at forbinde en ekstern 4K-skærm eller oplade andre enheder via iPaden – som f.eks. din iPhone.

At se er at tro: Tag skarpe, levende, farverige billeder med iPadens 12 MP bagkamera. Kameraet har en 6-element linse, autofokus, optisk billedstabilisator, 4-dobbelt LED-blitz samt krops- og ansigtsdetektering. Optag fantastiske videoer i op til 4K UHD-opløsning, Full HD-slowmotion klip eller time lapse videoer. På forsiden tilbyder TrueDepth-kameraet 1080p Full HD-videoer til online videoopkald eller 7 MP-selfies.

Ansigtsgenkendelse: Lås op for iPad Pro og godkend betalinger med et blik. Ansigtgenkendelses-teknologien bruger en avanceret A12 Bionic neural motor og opbevarer dine personlige informationer i krypteret form med maksimal sikkerhed samt tilpasser sig til dit ansigt efterhånden som det ændrer sig. Den virker både dag og nat, uanset om du har make-up på eller overskæg, 30.000 usynlige prikker skaber et dybdekort af dit ansigt, der ikke kan snydes af andre. For at gøre det sjovere kan du dele udtryksfulde animerede 3D animoji baseret på din stemme og ansigtsbevægelse når du chatter.

iOS 12: Med højere reaktionstid, hurtigere app-start, smartere notifikation og forbedrede privatlivsfunktioner er iOS 12 mere personlig og sikker. Opsæt skærmtid til dine børn, benyt Do Not Disturb-funktionen til stille mig-tid, skab personlige Memojis med dine egne ansigtstræk og del dine oplevelser med vennerne med Group FaceTime videoopkald.

Tilbehør til iPad Pro (sælges separat):
- Smart Keyboard Folio: en naturlig tasteoplevelse og beskyttelse fra alle sider
- Den nye Apple Pencil klikkes magnetisk fast på siden af din iPad Pro, oplades trådløst, behøver ikke parring og bruger dobbelt-klik bevægelser til at ændre børste-modes + skifte mellem tegning og udviskning

Mere:
- Hurtig wi-fi-ac, Bluetooth 5.0
- 4-sidet højttalere i stereoopsætning
- 3-dobbelte mikrofoner
- True Tone blitz for præcis hudfarve
- 64 GB flash lagerkapacitet
- 29,37 Wt batteri til op til 10 timers brug
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
iPad Pro 11 MTXP2KN/A
Product series
iPad Pro
Supplier ID (article number)
MTXP2KN/A
Prosessorur
Tal av kjarnum
8
Type processor
A12X Bionic
Producent CPU
Apple
Goymsla og minni
HDD 1
Flash
Kapasitetur (GB)
64
Storage type
Flash
Samlað goymslu nøgd (GB)
64
Grafikkur
Producent grafikkort (GPU)
Apple
Ljóð
Innbygdir hátalarar
Ja
Subwoofer innbygd
Nej
Mikrofon
Ja
Skíggi
Skerm slag
IPS
Standard
Retina Display
Nert við skermur
Ja
Nert við skermur Tøkni
10 fingers touch
Nit
600
Skermstødd (tummar)
11
Skíggjatøkni
True Tone, ProMotion
Max. resolution
2388 x 1668
Myndatól
Video upptøku upploysing í megapizel (Aftan)
4K UHD (2160p)
Video upptøku upploysing í megapizel (Framman)
Full HD (1080p)
Webcam tilhoyr
Face ID
Innbygt webcam
Ja
Webcam staðeting
Front;Bagside
Sambindingar
NFC
Nej
Wi-Fi
Ja
Slag av Bluetooth
Bluetooth 5.0
Lightning
Nej
Thunderbolt
Nej
USB-C
1x USB-C 3.1
Aðrar sambindingar
Smart Connector
SIM kort lesari
Nej
Memory card slot
Nej
Íseting av sim (mobilt breiðband)
Nej
Stýriskipan og kerviskrøv
Slag av stýrisskipan
iOS 12
Slag av stýrisskipan (bit)
64
Slag av OS
iOS
Orka, nýtsla og streymur
Batteritype
Lithium-polymer
tøkniskar upplýsingar
29.37 WHr
Battarílivitíð rakstrarmegi (tímar)
10
Snið og litur
Undirstelltilfar
Aluminium
Farve
Sølv
Stødd og vekt
Width (cm)
18
Weight (g)
468
EAN-koda
EAN-koda
190198870568
Nágreining
Peiki møguleiki
Touchskærm
GLONASS
Nej
GPS
Nej
Dømingar
0 Døming(ar)