Feilur OK

MW752 iPad 10.2" 32 WiFi Silver

MW752 iPad 10.2" 32 WiFi Silver
Vørunummar: 52948

Availability: Á goymslu

7. generations iPad har en større 10,2” Retina-skærm for at give dig mere plads til at lære og opdage verden. Og med Apple Pencil og Smart Keyboard understøttelsen er den et alsidigt værktøj, der kan forvandles til din egen personlige skitseblok.

  • 10,2" Retina skærm
  • A10 Fusion processor, Touch ID
  • Smart Keyboard understøttelse
Lýsing

Smálutir

Den nye 7. generations iPad er designet at imødekomme studerende, lærere og undervisere rundt om i verden. Med større skærmareal, flere forbindelsesmuligheder og det innovative iPadOS-system kan du skabe, lære og have det sjovt hvor end du er.

Passer perfekt i skoletasken
Med en tykkelse på kun 7,5 mm og en vægt på 483 g kan denne iPad erstatte voluminøse bøger og notesblokke og give dig mere plads og mindre vægt. Desuden kan den komfortabelt holdes med en enkelt hånd.

Skarp Retina-skærm
10,2” Retina-skærmen har næsten 3,5 millioner pixels, der bjergtager dig med fremragende visuel kvalitet i billeder, videoer og apps. Skærmen har desuden øget 500-nit lysstyrke for mere levende, naturtro farver. Den fingeraftryksbestandige belægning sikrer høj klarhed i den visuelle oplevelse, selv når du bruger din iPad i lang tid.

Apple Pencil-understøttelse
Tag noter i timen, tegn skitser, kommentér en præsentation, ret lektier eller illustrér din egen digitale bog – Apple Pencil-understøttelsen giver mulighed for at slippe kreativiteten løs. Skærmen genkender vipning og tryk, så du kan skabe ekstremt præcise tegninger og skitser, præcis som med rigtige skriveredskaber. NB: Understøtter kun 1. gen. Apple Pencil.

Smart Keyboard-understøttelse
Forvandl din iPad til en kompakt bærbar ved at ved at tilslutte det til Smart Keyboard-etuiet, der leverer komfortabel tastning med velfordelte taster.

Kraft i kernen
Denne iPad er udstyret med avanceret A10 Fusion 64-bit chip med M10 bevægelses-coprocessor, der let kan køre selv krævende apps.

Forbundet med verden
Bevar kontakten med den omfattende verden af viden på nettet. Denne iPad er udstyret med et dual band wi-fi-ac-modul med forbindelseshastigheder, der gør det let at streame videoer eller downloade meget indhold, og med Bluetooth 4.2 kan du let parre din iPad med andre enheder eller andet tilbehør.

Dit touch
Denne iPad har Touch ID med fingeraftrykssensor integreret i Home-knappen, så sikkerheden er højere end nogensinde.

Se det for at tro det
Med denne iPads 8 megapixel bagkamera kan du tage skarpe, levende og farverige billeder. Kameraet har en bagoplyst sensor med en 5-elementslinse, autofokus, HDR-fototilstand, billedstabilisering samt krops- og ansigtsgenkendelse. Optag fantastiske videoer i op til Full HD 1080p-opløsning og integrér elementer fra den omgivende verden i den digitale virkelighed gennem AR-apps (Augmented Reality). Frontkameraet til FaceTime har Retina-blitz og tilbyder 720p HD-videoer til online videoopkald eller til at tage 1,2 megapixel billeder med HDR-forbedring.

iPadOS
Designet til en større skærm - iPadOS gør multitasking super enkelt takket være gestusstyrede split-screen tilstande. Den redesignede startskærm giver dig mulighed for at fastgøre dine yndlingswidgets og se flere apps. Multi-touch tekstredigering giver dig mulighed for nemt at arbejde med dokumenter ved hjælp af klik og fagter. Du kan overføre filer til og fra din iPad med et USB-stik eller hukommelseskortlæser via Lightning-porten. Dark Mode gør det lettere for dine øjne at arbejde, når lyset er slukket. Og med integrerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner er det mere sikkert end nogensinde før at navigere i online farvande.

Flere egenskaber:
- Indbyggede stereohøjttalere, dobbelte mikrofoner
- 3,5 mm mini-jack output
- 32 GB flash-lagringskapacitet
- 32,4 W/t batteri til op til 10 timers drift
- Lightning-stik til opladning og kablet forbindelse

Inkluderet i pakken:
- iPad 10,2” (2019 model)
- Lightning til USB-kabel
- USB strømadapter

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)