Feilur OK

ID HAIR - Hard Gold

ID HAIR - Hard Gold
Vørunummar: IDVOKS

Availability: Á goymslu

IdHAIR Hard Gold er en klassisk fibervoks, der tilfører stærkt, fleksibelt hold til frisuren samt en flot neutral glans.

  • Stærk fibervoks
  • Fleksibelt hold
  • Neutral finish
Lýsing

Smálutir

FIBERVOKS MED STÆRKT HOLD

IdHAIR Hard Gold er en klassisk fibervoks, der tilfører stærkt, fleksibelt hold til frisuren samt en flot neutral glans. Id-voksen har en blød konsistens, der gør den let at arbejde ind i håret, så man kan forme en frisure med tydelig separation. Hard Gold er den ideelle cremevoks til styling af kort hår.

Hard Gold er beriget med carnauba organisk voks, der giver struktur til håret samt har en let afstivende effekt. Trods sit stærke hold kan fibervoksen nemt vaskes ud med varmt vand, så ophobning af produktrester ikke bliver et problem. Voksen har desuden en diskret duft, og så er den fri for parabener.

FOR TYDELIG SEPERATION

Ønsker du en frisure med fleksibelt hold og neutral glans, er Hard Gold fra IdHAIR det helt rigtige valg for dig. Den klassiske fibervoks giver dig frie hænder til at være kreativ og lege med din styling, så den formes, præcis som du ønsker.

Tag en passende mængde IdHAIR Hard Gold, og varm voksen godt op imellem håndfladerne for at aktivere de unikke fibre. Påfør derefter Id-voksen jævnt i tørt hår for optimal effekt, og style håret, som du ønsker. Frisuren kan desuden restyles i løbet af dagen efter behov.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)