Feilur OK

HYPERX PULSEFIRE HASTE LIGHTWEIGHT GAMIN

HYPERX PULSEFIRE HASTE LIGHTWEIGHT GAMIN
Vørunummar: 225815

Availability: Á goymslu

Gør klar til kamp online med denne HyperX Pulsefire Haste gaming mus med justerbart RGB-lys, TTC Golden micro-switches og en vægt på kun 59 g med honeycomb-struktur. Takket være PTFE-glidepladerne glider den let hen over din musemåtte.

  • Ultra-let honeycomb-struktur
  • TTC Golden micro-switches
  • HyperFlex-kabel, PTFE-glideplader
Lýsing

Smálutir

Denne HyperX Pulsefire Haste gaming mus er det ideelle valg til gamere, som tager deres kampe alvorligt. Musen er forsynet med TTC Golden micro-switches med anti-støvbelægning, RGB-lys, justerbar DPI og den er udformet i en 59 grams honeycomb-struktur. Den er desuden udstyret med PTFE-glideplader og et HyperFlex-kabel, som sikrer, at den er let og effektiv at bruge.

Design: Hastighed er nøglen til sejr, og takket være musens lave vægt på kun 59 gram kan du reagere lynhurtigt. Honeycomb-strukturen gør musen let og sikrer samtidig, at din hånd ikke sveder for meget, mens du spiller. For at sikre, at musen glider let og flydende hen over din musemåtte, er den desuden forsynet med PTFE-glideplader og et HyperFlex-kabel.

TTC Golden micro-switchesMusen giver taktil feedback med TTC Golden micro-switches for at forhindre, at du dobbeltklikker ved en fejl. For at forlænge knappernes levetid er de belagt med en støvafvisende belægning.

RGB-lys: Gaming handler ikke længere bare om at vinde og score mange point. I dag handler det lige så meget om stil. Derfor er denne mus også forsynet med flot RGB-belysning, som sætter stil på din gaming opsætning. Du kan selv indstille belysningen samt DPI’en via HyperX NGENUITY-softwaren.

Flere egenskaber:
- 60 million clicks durability

Inkluderet i pakken:
- Kabel
- Trådløs dongle
- Trådløs adapter
- HurtigstartsGuide
- Garantikort
- Marketingskort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)