Feilur OK

HYPERX BLAST BLACK/RED GAMING

HYPERX BLAST BLACK/RED GAMING
Vørunummar: HYPXBLAREDBLK

Availability: Á goymslu

HyperX Blast gaming-stolen løfter gaming til et helt andet niveau. Takket være stolens PU læderbetræk med diamant søm og ryglænspude vil du have en ideel åndbar siddeposition, som du kan holde flere timer i streg uden at røre dig af stedet.
  • PU læderbetræk
  • Multifunktionel vippemekanisme
  • Låsbare XL hjul
Lýsing

Smálutir

Sid som en konge. Med HyperX Blast gaming-stolen kan du nyde fremragende gaming komfort der passer til dine behov. Takket være stolens PU læderbetræk med diamant søm og ryglænspude vil du have en ideel åndbar siddeposition, som du kan holde flere timer i streg uden at røre dig af stedet.

Din vilje ske: Stolen har ekstra indstillingsmuligheder som giver dig udvidede tilpasningsmuligheder, f.eks. har stolen en multifunktionel vippemekanisme der lader dig vippe din rygstørre helt op til 135 grader eller låse sædet i enhver af de tilgængelige positioner. Derudover har den 3D armlæn, der kan flyttes op og ned, frem og tilbage og rotere ind og ud.

Smart design: Lige meget hvor energisk din gaming er, giver den forstærkede aluminiumsbase dig uovertruffen stabilitet. For at højne din gaming sikkerhed er XL hjulene låsbare og vil ikke flytte sig selv den mindste smule når du har behov for at fokusere på at vinde.

Flere funktioner:
- Memory foam puder beklædt med velour til nakke- og lændestøtte
- Klasse 4 gaslift
- 150 kg maks. kapacitet
- 70 cm i diameter aluminiumsbase
- 60 cm siddehøjde
- 40 cm sædebredde
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
HyperX Blast 367502
Velegnet til
Gaming
Dømingar
0 Døming(ar)