Feilur OK

ARIETE OVEN SILVER 2200W 60L

FYRR 2699
ARIETE OVEN SILVER 2200W 60L
Vørunummar: ARIETE996

Availability: Á goymslu

Få endnu sjovere madlavning med denne kompakte ovn fra Ariete. Med 2 varmeplader og kapacitet på 60 liter i ovnen får du alt, du har brug for til praktisk madlavning og bagning.

  • 2 varmeplader
  • Ovnvolumen: 60 liter
  • 6 madlavningspositioner
Lýsing

Smálutir

Tilbered, genvarm eller bag lækre retter med Ariete miniovn 996. Med sin kompakte størrelse er denne ovn designet til at give gode madlavningsmuligheder, når du har begrænset plads. Perfekt til sommerhus, hytte, studenterlejlighed og mindre køkkener med begrænset plads.

Varmeplader: Tilbered supper, saucer eller pasta. Med de to varmeplader i toppen får du ekstra god plads til madlavningen. Vælg en ud af tre strømindstillinger, og nyd en effekt på 400/600/1000 Watt på den større plade og 300/450/600 Watt på den mindre plade. Begge plader kan bruges samtidigt.

Ovnvolumen: Denne kompakte ovn har en flot kapacitet på 60 liter. Du kan for eksempel bruge pladsen til at tilberede mad til hele familien på samme tid.

6 madlavningspositioner: Sørg for at maden tilberedes til perfektion. Ovnen anvender 6 madlavningspositioner og temperaturer mellem 90°C og 230°C.

Integreret lys: Lyset giver dig fuld kontrol over hele madlavningsprocessen, så du altid ved, hvornår retten er færdig og klar til at blive taget ud af ovnen.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)