Feilur OK

ARIETE OVEN SILVER 1500W 40L

ARIETE OVEN SILVER 1500W 40L
Vørunummar: ARIETE995

Availability: Á goymslu

Få endnu sjovere madlavning med denne kompakte ovn fra Ariete. Med 2 varmeplader og kapacitet på 40 liter i ovnen får du alt, du har brug for til praktisk madlavning og bagning.

  • 2 varmeplader
  • Ovnvolumen: 40 liter
  • 6 madlavningspositioner
Lýsing

Smálutir

Tilbered, genvarm eller bag lækre retter med Ariete miniovn 995. Med sin kompakte størrelse er denne ovn designet til at give gode madlavningsmuligheder, når du har begrænset plads. Perfekt til sommerhus, hytte, studenterlejlighed og mindre køkkener med begrænset plads.

Varmeplader: Tilbered supper, saucer eller pasta. Med de to varmeplader i toppen får du ekstra god plads til madlavningen. Vælg en ud af tre strømindstillinger, og nyd en effekt på 400/600/1000 Watt på den større plade og 300/450/600 Watt på den mindre plade. Begge plader kan bruges samtidigt.

Ovnvolumen: Denne kompakte ovn har en flot kapacitet på 40 liter. Du kan for eksempel bruge pladsen til at tilberede en hel kylling eller bage en kage.

6 madlavningspositioner: Sørg for at maden tilberedes til perfektion. Ovnen anvender 6 madlavningspositioner og temperaturer mellem 90°C og 230°C.

Integreret lys: Lyset giver dig fuld kontrol over hele madlavningsprocessen, så du altid ved, hvornår retten er færdig og klar til at blive taget ud af ovnen.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)