Feilur OK

BOSCH OVEN MICRO COMPACT 45CM

BOSCH OVEN MICRO COMPACT 45CM
Vørunummar: CMG633BS1

Availability: Á goymslu

Denne indbygningsovn fra Bosch har alle de vigtige funktioner i en ovn samt mikroovnsfunktion. Den kompakte indbygningsovn er velegnet til mindre køkkener.

  • Ovnvolumen: 45 liter
  • Stort TFT-display
  • Mikroovnsfunktion
Lýsing

Smálutir

Denne kompakte Bosch CMG633BS1 indbygningsovn er et moderne apparat, der kombinerer funktionerne fra en ovn og mikroovn. Tilbered selv de mest komplicerede retter med selvtillid.

Funktioner: Vælg mellem 6 ovnfunktioner, 4D varmluft, varmluft grill, varmluft Eco, foropvarmning samt mikroovn. LED-lyset giver et godt overblik i ovnen.

4D varmluft: Den varme luftcirkulation i ovnen resulterer i jævnt tilberedt og smagfuldt kød, lækre kager og meget mere. Accelerationseffekten gør madlavningen hurtigere. Perfekt til en travl livsstil.

Mikroovn: Brug ovnen som mikroovn i kombination med varmluft og få madlavningen overstået på den halve tid. Dette er en perfekt løsning til sene måltider efter en lang dag. Du kan også anvende mikroovnsfunktionen til genopvarmning af mad.

AutoPilot14: Hvorfor gøre det kompliceret, når du kan gøre det nemt? Med Bosch AutoPilot får du en kogebog indbygget ind i din ovn. Vælg mellem et væld af automatisk madlavningsprogrammer og ovnen vil tage sig af resten.

TFT-display: Det store TFT-display med farver bidrager til et moderne look og praktisk brug. Vælg dine foretrukne indstillinger fra den intuitive menu.

Sikkerhed: Ovnen har børnelås på døråbningen for at sikre mod uheld.

SoftClose: Denne Bosch-ovn har kvalitet i alle detaljer. Den rolige åbning og lukning af ovndøren giver en komfortabel oplevelse med ovnen.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)