Feilur OK

Huawei Y6s Orchid Blue

Huawei Y6s Orchid Blue
Vørunummar: 139576

Availability: Á goymslu

Denne Huawei Y6s smartphone er udstyret med en 6.09” skærm, en kraftig processor, intelligent batterioptimering og dynamisk højttaler, som gør den velegnet til gaming, browsing eller læsning i HD+ kvalitet.

  • 6,09” HD+ LCD Dewdrop-skærm
  • Android 9.0 Pie + EMUI 9.1
  • 13 MP kamera + LED-flash
Lýsing

Smálutir

Vær en stjerne med denne Huawei Y6s smartphone, som har et slankt design med en 6.09" skærm og batteritid til hele dagen. Tag lækre selfies med dens 8 MP frontalkamera, som også har en LED blitz.

Skærm
Huawei Y6s har et 87% skærm-til-krop-forhold for at sikre, at du får mest muligt ud af din touchskærm i en kompakt form. Den 6,09” touchskærm har en HD+ opløsning (1560 x 720 pixels) og en stilfuld Dewdrop Notch. Den har også en blålysblokerende funktionalitet, så dine øjne ikke anstrenges, hvilket også gælder i lav belysning.

Kameraer
Telefonens 13 MP bagkamera med f/1.8 blændeåbning er klar til at tage billeder i mørke med lidt hjælp fra LED blitzen. Dens 8 MP frontalkamera med f/2.0 blændeåbning er perfekt til selfie-entusiaster og benytter Huawei’s Selfie Toning Flash 2.0, samt en frontal LED blitz ledsaget af skærmbelysningen.

Styresystem
Huawei Y6s benytter den Android 9.0 Pie-baserede EMUI 9.1, som er Huaweis egen version af Androids styresystem. Det har nogle spændende funktioner såsom f.eks. tilpasselige skins, mørk tilstand på tværs af hele systemet for at spare batteri og dine øjne samt Digital Balance-funktionen, som er designet til at vise og hjælpe dig med at holde styr på, hvor meget tid du bruger på din telefon.

Privatliv
Du skal bare kigge på din telefon for at låse den op via Face Unlock-funktionen, for at din data altid er sikker.

Ydeevne og lagring
Huawei Y6s benytter en quad-core MediaTek processor clocked ved 2,3 GHz, ledsaget af 3 GB RAM. Den interne 32 GB lagring kan udvides med et microSD hukommelseskort på op til 512 GB, og derved sikre at du har plads nok til alt dit yndlingsindhold.

Batteri
Batteriet på 3.020 mAh er suppleret med en intelligent optimeringsfunktion, som nemt vil få dig igennem dagen og har energi til alle de vigtige opgaver.

Vend festen
Huawei Y6 2019 benytter SuperSound-lydteknologien, der forvandler den til en fremragende bærbar højttaler. Nyd kraftigere baseffekter, uanset om du slapper af derhjemme eller hygger på stranden.

Andre funktioner:
- 3,5 mm lydjack
- MicroUSBstik til opladning og dataoverførsel
- LTE mobilforbindelse
- GPS, A-GPS, Glonass geolokaliseringstjenester
- Bluetooth 4.2
- Wi-fi 802.11n, Wi-Fi Direct

Inkluderet i pakken:
- Huawei Y6s
- Oplader
- Handset
- USB-kabel
- Hurtigstartsvejledning
- SIM-udskubningsbit
- Beskyttende TP-film
- Batteribeskyttende coverfilm
- Garantikort

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
6901443355686
Dømingar
0 Døming(ar)