Feilur OK

HUAWEI WATCH GT2e GRAPHITE BLACK

HUAWEI WATCH GT2e GRAPHITE BLACK
Vørunummar: 155131

Availability: Á goymslu

Dette Huawei Watch GT2e smartwatch er en stilfuld enhed med 5ATM-vandresistens og praktiske funktioner til dig med et aktivt og socialt liv. Det er udstyret med træningstilstande samt puls-, søvn- og stressmålere og op til 2 ugers batteritid.
  • 1,39” rund AMOLED touchskærm
  • Pulsmåler, 85 træningstilstande
  • 5ATM vandresistent, GPS
Lýsing

Smálutir

Dette Huawei Watch GT2e smartwatch er en smart hjælper i hverdagen til dig med en aktiv livsstil. Uret er udfærdiget i et stilfuldt design med en smuk touchskærm og er fuldt af praktiske funktioner. Takket være Huaweis specielle Kirin A1-processor med en intelligent energispareralgoritme får du op til 2 ugers batteritid pr. opladning. Uret er spækket med en række trænings- og aktivitetstilstande samt puls-, stress- og søvnmålere, så du kan holde styr på din daglige rutine.

Touchskærm
Den 1,39" runde AMOLED touchskærm har en opløsning på 454x454p, og du kan swipe i alle retninger samt trykke og holde, for at anvende kommandoer. AMOLED-teknologien sikrer energieffektivitet og levende farver. Huawei leverer desuden en række forskellige urflader, så du kan matche dit smartwatch med dit humør og/eller udseende.

Sportsfuntioner
Dette smartwatch er udstyret med en række praktiske funktioner, som er tiltænkt dig, som har en aktiv livsstil. Det har 6 sportstilstande med automatisk registrering af både indendørs og udendørs aktiviteter såsom gang, løb, ellipsetræning og roning samt 85 forskellige særlige træningstilstande til indendørs og udendørs aktiviteter såsom klatring, parkour eller dans. Træningsregistreringen følger dig effektivt takket være GPS og GLONASS lokaliseringstjenester, som giver præcise data. Du kan også uden problemer tage uret med en tur i svømmebassinet, da det har 5ATM-vandresistens. Det er desuden udstyret med pålidelig puls-, stress- samt søvn- og VO2Max-målere.

Musik direkte på håndleddet
Med 4 GB intern lagring kan du lagre din yndlingsmusik direkte på dit smartwatch. Du skal bare tilslutte dine høretelefoner via Bluetooth, så er du klar.

Smarte notifikationer
Du kan forbinde dit smartwatch til din smartphone via Bluetooth, så du kan tjekke notifikationer og beskeder fra sociale medier direkte på dit håndled.

Andre egenskaber:
- Cyklus- og menstruationsmåler
- Find-My-Phone-funktion
- Kamerablænder til din smartphone
- Bluetooth 5.1
- 16 MB RAM
- 455 mAh batteri med mere end 2 ugers batteritid (30 timer i GPS-tilstand)
- Inkluderet 22 mm bred håndledsstrop, passer til håndled med en omkreds på 140-210 mm

Inkluderet i pakken:
- Huawei Watch GT2e
- Opladerstation
- Opladerkabel
- Hurtigstartsvejledning
- Information om sikkerhed
- Garantikort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)