Feilur OK

HUAWEI WATCH GT2 Pro NIGHT BLACK

HUAWEI WATCH GT2 Pro NIGHT BLACK
Vørunummar: 206147

Availability: Á goymslu

Huawei Watch GT2 Pro smartwatchet har en 1,39” rund AMOLED touchskærm, aktivitets- og søvnmåling, TruSeen 4.0 Plus pulsmåling, 5ATM vandresistens samt smart-funktioner, der hjælper dig med at strømline din dag.
  • 1,39" AMOLED touchskærm
  • Bluetooth, GPS, pulsmåler
  • Over 100 træningstilstande
Lýsing

Smálutir

Huawei Watch GT2 Pro smartwatchet er en kvalitetsenhed med et slidstærkt letvægtskabinet i titanium og en hudvenlig keramisk bagside. Smartwatchet tilbyder over 100 træningstilstande, herunder tilstande rettet mod golfspillere, skiløbere og snowboardere. Uret har 5ATM vandresistensvurdering op til 50 m og tilbyder aktivitets- og søvnmonitorering, smart-notifikationer, musiklagring og afspilning. Takket være den indbyggede højttaler og mikrofon kan du endda foretage opkald.

Touchskærm
Den runde 1,39" AMOLED touchskærm med 454 x 454 pixels opløsning viser perfekte farver, er særdeles strømeffektiv og understøtter swipe up, ned, til venstre og til højre samt kommandoer med tryk og lange tryk. For at sikre høj slidstyrke er touchskærmen dækket af safirglas i høj kvalitet.

Sports- og wellness-funktioner
Watch GT2 Pro tilbyder forskellige funktioner til personer med en aktiv livsstil. Det har 5ATM vandtæthed op til 50 meter, og du kan vælge mellem over 100 træningstilstande (17 professionelle og 85 specialtilpassede). Smartwatchet har en fitness-coach, der lader dig tilpasse dit træningsniveau og som giver vejledning og værdifulde tips til den mest effektive træning. Takket være den indbyggede GPS og en række sensorer er målingerne altid præcise. Uret har next-gen TruSeen 4.0 Plus teknologi for præcis pulsmåling. Golfspillere kan værdsætte den nye Gold Driving Range Mode, som kan analysere din svingpositur og levere data til forbedringer. Uret er også klar til ski- og snowboardingeventyr, for det monitorerer gennemsnitlig hastighed, maksimal hældning, spor og distance.

Musik på håndledet
Uret har 4 GB intern hukommelse, så du kan gemme dine favoritsange. Forbind blot dit headset til Watch GT2 Pro via Bluetooth 5.1, og du er klar.

Smart-notifikationer
Forbind Watch GT2 Pro til din smartphone via Bluetooth og tjek alle dine notifikationer og beskeder direkte på dit håndled. Takket være en indbygget mikrofon og en højttaler kan du endda foretage opkald med uret.

Batteri
Watch GT2 Pro har et 455 mAh batteri, som leverer op til 2 ugers batteritid og som kan oplades trådløst. 5 minutturs hurtig trådløs opladning giver enheden 10 timers batteritid. Uret understøtter også omvendt trådløs opladning, så du kan bruge det med en kompatibel smartphone, når der ikke er en oplader til rådighed.

Andre funktioner
- Huawei Kirin A1 processor
- GPS og GLONASS placeringstjenester
- 4 GB intern lagring, 32 MB RAM
- 455 mAh batteri, der holder op til 14 dage (baseret på brug)
- 5ATM vandresistensmåling
- Accelerometer, gyroskop, magnetometer, pulssensor, omgivende lyssensor, lufttrykssensor, kapacitiv sensor
- Kompatibel med Android 5.0 eller senere og iOS 9.0 eller senere

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)